Moj TV - TV Program za 200+ kanala
Radio Box


Disney+ stiže malo ranije u neke dijelove Europe
Ujedinjeno Kraljevstvo i zapadna Europa dobit će ovaj streaming servis tjedan ranije, Hrvatska još nije došla na red

Disney+ stiže malo ranije u neke dijelove Europe

Foto: YouTube

Disney+ relativno je nova Disneyeva streaming usluga koja je bila lansirana 12. studenog prošle godine kad ju je samo nekoliko zemalja dobilo, a sad je stigla vijest da će usluga nešto ranije od planiranog postati dostupna u još jednom dijelu Europe.

SAD, Kanada i Nizozemska prve su imale privilegiju pretplatiti se i koristiti Disney+, a tjedan kasnije usluga je proširena na Australiju, Novi Zeland i Portoriko. Hrvati se, naravno, pitaju kad će usluga konačno stići i do nas, pa je dobra vijest da je datum lansiranja za Ujedinjeno Kraljevstvo i zapadnu Europu (Irska, Francuska, Njemačka, Italija, Španjolska, Austrija i Švicarska) pomaknut tjedan ranije tako da će pretplata biti moguća već od 24. ožujka. Zasad je poznato da slijede Belgija, nordijske zemlje i Portugal ovo ljeto, a Disney+ na našem području planiran je tek prema kraju godine ili početak sljedeće.

U Disneyu smatraju da će do 2024. godine imati između 60 i 90 milijuna pretplatnika s tim da za ovu godinu planiraju potrošiti malo više od milijarde dolara na originalan sadržaj, a do 2024. ta bi se brojka godišnje trebala kretati oko 2,5 milijarde dolara, stoji u službenom izvješću. Sudeći prema prvim brojkama to bi se moglo ostvariti jer je od početka lansiranja Disney+ apsolutni hit u Sjevernoj Americi gdje je taj mjesec imao oko 24 milijuna pretplatnika.

Servis je krenuo s oko 500 filmova i 7500 epizoda raznih televizijskih serija Disneya, Pixara, Marvela, Star Wars-a, National Geographica i drugih velikih imena, a na njemu se mogu naći novi veliki hitovi kao što su Star Wars serija Mandalorian i igrani film Dama i skitnica. Svi veliki kino hitovi Disney studija iz prošle godine pa nadalje također se nalaze / će se ekskluzivno naći na Disney+ servisu (Završnica, Priča o igračkama 4, Kralj lavova, Snježno kraljevstvo 2, Ratovi zvijezda: Uspon Skywalkera).

Cijena mjesečne pretplate iznosi 5,99£/6,99€, a godišnje 59,99£/69,99€.

D.Ž.

Komentari
Neregistrirani korisnik (nemate pravo komentiranja)
 
Povezane vijesti
Najnovije vijesti

Postavke privatnosti  •  Oglašavanje  •  Impressum  •  Kontakt  •  Uvjeti korištenja  •  Za Webmastere  •  Facebook  •  Twitter
© 2008 - 2024 Moj TV Portal d.o.o. | mojtv.hr - mojtv.net - tv spored - tv program Moj TV - TV Program za 200+ kanala