Moj TV - TV Program za 200+ kanala
Radio Box


Mila Horvat opet o navodnim vezama s nogometašima
Kuloari atraktivnu voditeljicu spajaju s Igorom Štimcem, ali ona sve demantira

Mila Horvat opet o navodnim vezama s nogometašima

PIŠE: Dario Petruševski

HTV-ova uzdanica Mila Horvat vrlo je često na udaru tračeva, a redovito ju se spaja s bivšim sportašima ili sportskim novinarima. Na posljednji trač, onaj da ljubuje s Igorom Štimcem, reagirala je u tjedniku Gloria, ističući da s bivšim nogometašem u životu nije popila ni kavu: "Igor Štimac je dugogodišnji suradnik Hrvatske televizije. Čak ni u vrijeme Golea nisam s njim surađivala. Upoznala sam ga kad je krenula nedjeljna emisija Volim Nogomet, jer je on, zajedno s našim čelnim ljudima, idejni tvorac tog projekta. Stoga mogu reći da Igora Štimca poznajem samo kao sportaša i suradnika, ali ne i privatno".

Podsjetimo, Milu Horvat mediji su dosad povezivali sa Slavenom Bilićem, Sašom Sušecom i još nekim sportskim i(li) novinarskim imenima, a voditeljica je demantirala sve od navedenog, ističući da joj netko podmeće ili je, najblaže rečeno, ne simpatizira. "Doista ne znam i uopće ne želim ulaziti u filozofske rasprave zašto mi to netko radi. Razloga može biti tisuću. Živimo u vrijeme kad samo senzacije dižu tiraže, pa ako ih nema, treba ih izmisliti. Neki mediji prema meni godinama nisu korektni. Vjerojatno zato što s njima ne surađujem", rekla je voditeljica tjedniku Gloria i dodala kako se "ne želi priklanjati senzacionalizmu".

Ipak, bila bi stvarno velika slučajnost da se Milu Horvat onako naslijepo ljubavno povezuje s ljudima iz sportskog miljea. Ako pitate Milu, riječ je upravo o tome - jednoj veeeelikoj slučajnosti: "Je li igdje ikada izišao bilo kakav dokaz za sve te priče? Bilo kakva fotografija koja bi potvrdila te moje navodne tajne veze? Ali i da jesam na nekoj fotografiji s bilo kim od tih ljudi, što to dokazuje? Zar žene koje su u manjini u poslu kojim se bave, nužno moraju voditi ljubav s muškarcima s kojima rade?".

Komentari
Neregistrirani korisnik (nemate pravo komentiranja)
 
Povezane vijesti
Najnovije vijesti

Postavke privatnosti  •  Oglašavanje  •  Impressum  •  Kontakt  •  Uvjeti korištenja  •  Za Webmastere  •  Facebook  •  Twitter
© 2008 - 2024 Moj TV Portal d.o.o. | mojtv.hr - mojtv.net - tv spored - tv program Moj TV - TV Program za 200+ kanala