Moj TV - TV Program za 200+ kanala
Radio Box


Apu ostao bez glasa!
Nakon mnogobrojnih kontroverzi, Hank Azaria više svoj glas neće posuđivati liku Apua u animiranoj seriji "Simpsoni"

Apu ostao bez glasa!

Hank Azaria iza sebe ima zavidnih 30 godina karijere, gdje se pojavljivao na malim i velikim ekranima. No jedna od serija koja mu je svakako obilježila život su Simpsoni. U preko 600 epizoda dugovječne animirane serije Azaria je svoj glas posuđivao nizu likova. No, Azaria će uskoro prestati davati svoj glas jednom od poznatijih likova u Simpsonima - Apuu Nahasapeemapetilonu.

Lik je oduvijek bio napravljen kao stereotipni Indijac što nije stvaralo toliki problem sve do 2017. godine kada je Michael Melamedoff napravio dokumentarac The Problem with Apu gdje je napokon dao glas kulturnoj nesenzibilnosti. Dakako, problem u cijeloj priči bio je i taj što glas Indijcu daje bijelac.

Azaria i tim Simpsona složili su se oko odluke da Azaria prestane davati svoj glas Apuu. "Jedino što znamo jest da mu neću više davati glas, osim ako uspijemo napraviti neku tranziciju ili nešto slično.", rekao je glumac.

Azaria je već nekoliko godina spreman maknuti se od te uloge, ali do sada se ništa nije dogodilo po tom pitanju. I sada još nije jasno što će se dogoditi s Apuom jer za sada nemaju novog glumca koji bi mu dao glas, niti imaju ideju kako će drugačije riješiti lika.

"Što će napraviti s likom je njihova odluka. Sve je na Alu Jeanu i Mattu Groeningu, a oni to još nisu odlučili. Jedino što smo se složili jest da mu ja više neću davati glas. To je odluka koju smo donijeli zajedno. Svi smo se oko toga složili. Svi osjećamo da je to ispravna odluka.", zaključio je Azaria.

M.M.K.

Komentari
Neregistrirani korisnik (nemate pravo komentiranja)
 
Povezane vijesti
Najnovije vijesti

Postavke privatnosti  •  Oglašavanje  •  Impressum  •  Kontakt  •  Uvjeti korištenja  •  Za Webmastere  •  Facebook  •  Twitter
© 2008 - 2024 Moj TV Portal d.o.o. | mojtv.hr - mojtv.net - tv spored - tv program Moj TV - TV Program za 200+ kanala