Moj TV - TV Program za 200+ kanala
Radio Box


TV Preporuke dana – Subota 28.12.
Subota donosi veliki izbor odličnih filmova novijeg datuma!

TV Preporuke dana – Subota 28.12.

U nastavku pogledajte što smo za vas izdvojili od emisija, serija i filmova u večernjem terminu u subotu, 28.12.

SERIJE / EMISIJE

The Voice Hrvatska, HTV 1 u 20:05 sati
U četvrtu Audiciju mentori su krenuli izjednačeni: svatko u svom timu ima po 6 natjecatelja! Na Massimovo pitanje kako se osjeća u mentorskom stolcu, Gobac je svoje zadovoljstvo i opjevao. Uz gitaru, s Massimom, Vannom i Ivanom zapjevao je Perfect Day svog idola Loua Reeda. A takav, savršen dan, zaista je i bio. Prepun napetosti, iščekivanja, iznenađenja. Katkada zbog okreta u zadnjoj sekundi, katkada jer se nitko nije okrenuo, a katkada jer vas dvojica mentora, Dečak i Gobac, uz pjesmu predaju ženiku samo nekoliko dana prije svadbe!

FILMOVI

Merida hrabra, RTL u 20 sati
Još od pradavnih vremena priče o epskim bitkama i mističnim legendama prenosile su se s generacije na generaciju kroz neravne i misteriozne predjele Škotske. Slična će se stvar dogoditi i s Meridom Hrabrom koja će se suočiti s tradicijom, sudbinom i najžešćom zvijeri u uzbudljivom animiranom filmu studija Pixar.

Totalni opoziv, RTL 2 u 20 sati
Glavni junak je čovjek koji otkriva da je čitav njegov život velika laž koju su mu usadili u sjećanja. U najboljoj Dickovskoj maniri stvarnost je pomaknuta do krajnjih granica tako da se prava istina ne zna do samog kraja.

Divljina, HTV 2 u u 20:05 sati
Kako bi se oporavila od tragedija koje su je zadesile i dokazala sebi da ima snagu za novi početak Cherly Strayed se uputi na sudbonosno putovanje duž Pacific Crest pješačke rute. Nakon godina lakomislenog ponašanja, ovisnosti o heroinu i propalog braka, Cheryl donosi ishitrenu odluku. Bez ikakva iskustva odluči pokoriti svoje demone tako što će propješačiti 1770 km Stazom pacifičkih vrhova.

Tragovi u snijegu, HTV 1 u u 21:45 sati
Kada Cory Lambert otkrije tijelo u divljini Wind River Indian rezervata, FBI šalje svoju agenticu Jane Banner kako bi istražila ubojstvo. Budući da ona nije spremna za uvjete zime u Wyomingu zamoli Coryja da joj pomogne u istrazi.

Blade Runner 2049, Nova TV u 22 sata
Trideset godina nakon događaja iz prvog filma, novi istrebljivač, losanđeleski policajac K pronalazi dugo skrivenu tajnu koja ima potencijala ono malo ljudskog društva što je preostalo baciti u potpuni kaos. Njegovo otkriće odvest će ga u potragu za Rickom Deckardom, bivšim istrebljivačem koji je nestao prije tri desetljeća…

KOMPLETAN TV PROGRAM

D.Ž.

Komentari
Neregistrirani korisnik (nemate pravo komentiranja)
 
  • #1
    0 2
    key key @ 29.12.2019. 17:05
    Nikad mi nisu bili jasni oni koji gledaju tv program, a imaju pristup internetu, s iznimkom sportskih prijenosa.
Pogledaj sve komentare (1)
Povezane vijesti
Najnovije vijesti

Postavke privatnosti  •  Oglašavanje  •  Impressum  •  Kontakt  •  Uvjeti korištenja  •  Za Webmastere  •  Facebook  •  Twitter
© 2008 - 2024 Moj TV Portal d.o.o. | mojtv.hr - mojtv.net - tv spored - tv program Moj TV - TV Program za 200+ kanala