Moj TV - TV Program za 200+ kanala
Radio Box


Robert Downey Jr. priča sa životinjama u prvom traileru za Dolittle
Doktor Dolittle odlazi na opasno putovanje sa svojim vjernim životinjskim prijateljima

Robert Downey Jr. priča sa životinjama u prvom traileru za "Dolittle"

Foto: YouTube

Robert Downey Jr. nas je jučer iznenadio prvi trailerom za fantastičnu obiteljsku komediju Dolittle, novu verziju klasične priče o čovjeku koji može pričati sa životinjama.

Glumac je na svom Twitteru simpatično napisao: "Već godinama pričam sa životinjama... sad su konačno počele odgovarati. Možda to znači da sam cijelo vrijeme dobivao tretman šutnjom?"

Prva najava popraćena je s pjesmom What a Wonderful World Louisa Armstronga i u njoj vidimo Downeya Jr.-a i njegove životinjske prijatelje koji odlaze na opasan put spasiti Kraljicu Engleske. Na tom putu čeka ga mnoštvo neprijatelja i opasnosti, jedan tigar koji ga naziva ručkom, ali čeka ga i puno životinjskih prijatelja koji će mu pomoći.

Dolittle donosi priču o poznatom liječniku i veterinaru Johnu Dolittleu, a radnja je smještena u Englesku za vrijeme Kraljice Viktorije. Dolittlea je dotukla suprugina smrt prije sedam godina zbog čega se zatvorio u svoju kuću u kojoj razgovara isključivo sa životinjama. No, kad se mlada kraljica teško razboli on će se odvažiti na opasan put kako bi našao lijek. Na putu će mu društvo praviti mladi naučnik i nekoliko životinjskih prijatelja.

Film je u zadnjih nekoliko mjeseci doživio nekoliko većih promjena. Studio Universal ga je ipak odlučio nazvati samo Dolittle umjesto dotad planiranog The Voyage of Doctor Dolittle, te je planirani datum izlaska prebacio s 12. travnja 2019. na 17. siječnja 2020. godine.

Režiju i scenarij potpisuje Stephen Gaghan (Traffic, Zlato), a u filmu glume ili su glasove posudili velike glumačke zvijezde: Antonio Banderas, Michael Sheen, Tom Holland, Ralph Fiennes, Emma Thompson, Marion Cotillard, Selena Gomez, Octavia Spencer i Kumail Nanjiani.

Dolittle nam dakle u kina stiže za malo više od tri mjeseca, a prvi trailer pogledajte u nastavku.

D.Ž.

Komentari
Neregistrirani korisnik (nemate pravo komentiranja)
 
Povezane vijesti
Najnovije vijesti

Postavke privatnosti  •  Oglašavanje  •  Impressum  •  Kontakt  •  Uvjeti korištenja  •  Za Webmastere  •  Facebook  •  Twitter
© 2008 - 2024 Moj TV Portal d.o.o. | mojtv.hr - mojtv.net - tv spored - tv program Moj TV - TV Program za 200+ kanala