Moj TV - TV Program za 200+ kanala
Radio Box


Scorsese Marvel filmove usporedio s lunaparkom, Downey Jr. kulerski odgovorio
Glumac koji je utjelovio popularnog Iron Mana je gostovao na radiju kod Howarda Sterna

Scorsese Marvel filmove usporedio s lunaparkom, Downey Jr. kulerski odgovorio

Foto: YouTube

U prošlotjednom razgovoru za časopis Empire veliki filmaš Martin Scorsese dao je svoje mišljenje o Marvelu i njihovom MCU te ih usporedio s lunaparkom.

"Ne gledam te filmove. Pokušao sam, ali to nije film. Iskreno, kad razmišljam o njima, načinu na koji su napravljeni i glumcima koji, istina, daju sve od sebe u tim mogućnostima, mogu ih usporediti s lunaparkom. To nije film u kojem ljudska bića svim snagama žele prenijeti emotivna i psihološka iskustva drugom ljudskom biću", izjavio je tada.

Njegov komentar o filmovima o superjunacima kod nekih je, očekivano, naišao na nož. Među ostalim su se javili Joss Whedon koji je istaknuo odličan posao koji je napravio James Gunn na Čuvarima galaksije, dok je Gunn rekao da je bio bijesan kad su ljudi pljuvali po Scorseseovom kontroverznom uratku Posljednje Kristovo iskušenje i prije nego što su ga pogledali, a sad Scorsese radi istu stvar. Sad je red došao na Iron Mana glavom i bradom, odnosno na Roberta Downeya Jr.-a.

Downey Jr. je gostovao u radijskoj emisiji kod kod Howarda Sterna i kulerski je rekao: "Cijenim njegovo mišljenje jer smatram da nam uvijek dobro dođu različite perspektive da se sami preispitamo i krenemo dalje." Stern mu je rekao da je preblag prema Scorseseovoj kritici: "Nisi li bio uvrijeđen kad je rekao da to nisu filmovi? Da na neki način Iron Man nije film? Meni svakako jesu", nastavio je Stern. Downey Jr. se nije dao smesti: "Gledaj, to je kao da ja kažem da Howard Stern nije radio. To jednostavno nema nikakvog smisla."

Glumca možda ne zanima što Scorsese misli o filmovima o superherojima, ali svejedno je ponosan na to kako njegovi filmovi utječu na gledatelje i sretan je što je bio dio tog velikog projekta. Za kraj je on upitao Sterna misli li da je Scorsese na neki način uzrujan zbog Marvel filmova, što je Stern potvrdio da misli da jest.

Roberta Downeya Jr.-a ćemo sredinom siječnja 2020. gledati u filmu Dolittle u kojem glumi naslovnu ulogu uz filmskog kolegu iz Marvel svijeta Toma Hollanda, a iako je rečeno da ga više nećemo gledati kao Iron Mana postoji glasina da će se pojaviti u filmu Black Widow koji nam u kinima stiže 1. svibnja 2020. godine.

Najnoviji film Martina Scorsesea je biografska kriminalistička drama The Irishman koja će u odabrana kina stići 1. studenog, a na Netflixu će biti dostupan od 27. studenog.

D.Ž.

Komentari
Neregistrirani korisnik (nemate pravo komentiranja)
 
Povezane vijesti
Najnovije vijesti

Postavke privatnosti  •  Oglašavanje  •  Impressum  •  Kontakt  •  Uvjeti korištenja  •  Za Webmastere  •  Facebook  •  Twitter
© 2008 - 2024 Moj TV Portal d.o.o. | mojtv.hr - mojtv.net - tv spored - tv program Moj TV - TV Program za 200+ kanala