Moj TV - TV Program za 200+ kanala
Radio Box


Pogledajte kako će izgledati posljednja sezona serije Agenti SHIELD-a
Objavljen je trailer za sedmu, posljednju sezonu prve serije iz MCU-a

Pogledajte kako će izgledati posljednja sezona serije "Agenti SHIELD-a"

Foto: YouTube

Prva dugovječna MCU spin off serija Agenti SHIELD-a došla nam je na male ekrane 2013., a sljedeće godine će završiti sa svojom sedmom sezonom.

Tijekom Disneyevog događaja D23 Expo jedna od objavljenih novosti bila je premijera službenog trailera za sedmu i posljednju sezonu serije Agenti SHIELD-a koja će nas vratiti u 1931. godinu u kojoj Chronicomsi nastavljaju sa svojim planom da u potpunosti izbrišu SHIELD iz povijesti.

Kraj prošle sezone dao je nagovijestiti da nas čeka putovanje kroz vrijeme kao što je to bilo u filmu Osvetnici: Završnica pa je radnja u New Yorku 1931. malo koga začudila. Ekipa naših junaka posljednji će se put morati suočiti s velikom prijetnjom koja ovaj put dolazi s planeta Chronyca-2. Kraj trailera nam pokazuje da se putovanje kroz vrijeme neće zaustaviti na 1931. godini što se također podudara s glasinama da će se u seriji naći Hayley Atwell kao agentica Peggy Carter i Enver Gjokaj kao Daniel Sousa. Dvojac gledali u prerano prekinutoj seriji Agentica Carter pa bi ovim pojavljivanjem ta serija možda mogla dobiti svoj smisleni kraj.

Glumačku ekipu čine dobro poznati Clark Gregg, Ming-Na Wen, Chloe Bennet, Iain De Caestecker, Elizabeth Henstridge, Henry Simmons, Natalia Cordova-Buckley i Jeff Ward.

Agenti SHIELD-a se na ABC vraćaju na ljeto 2020. godine, a čeka nas 13 epizoda koliko ih je bilo i u šestoj sezoni koja je s emitiranjem završila 2. kolovoza. Točan datum premijere još nije poznat.

D.Ž.

Komentari
Neregistrirani korisnik (nemate pravo komentiranja)
 
Povezane vijesti
Najnovije vijesti

Postavke privatnosti  •  Oglašavanje  •  Impressum  •  Kontakt  •  Uvjeti korištenja  •  Za Webmastere  •  Facebook  •  Twitter
© 2008 - 2024 Moj TV Portal d.o.o. | mojtv.hr - mojtv.net - tv spored - tv program Moj TV - TV Program za 200+ kanala