Moj TV - TV Program za 200+ kanala
Radio Box


Američka kriminalistička priča ipak o bivšem predsjedniku Clintonu
Sad je službeno da će 3. sezona govoriti o skandalu Clinton-Jones i Clinton-Lewinsky, a odabrane su glavne glumice

"Američka kriminalistička priča" ipak o bivšem predsjedniku Clintonu

Foto: PR Photos

Konačno se zna radnja treće sezone Američke kriminalističke priče: antologijska serija će se baviti optužbama protiv tadašnjeg predsjednika Billa Clintona.

Nova sezona temelji se na knjizi Jeffreya Toobina A Vast Conspiracy: The Real Story of the Sex Scandal That Nearly Brought Down a President. U jednoj od najvažnijih uloga će se naći Beanie Feldstein kao Monica Lewinsky dok će Sarah Paulson ovaj put zaigrati Lindu Tripp, osobu koja je odigrala ključnu ulogu u skandalu Clinton-Lewinsky (u tajnosti je snimala Lewinskyne povjerljive razgovore o njezinoj vezi s Clintonom). Annaleigh Ashford dobila je drugu važnu ulogu, onu Paule Jones koja je još prije afere Lewinsky optužila Clintona za seksualno uznemiravanje.

Beanie Feldstein, Sarah Paulson, Annaleigh Ashford

Američka kriminalistička priča u svoje je zasad dvije sezone postala dio povijesti jer daje širi kontekst pričama koje su u tadašnje vrijeme šokirale svijet. "Serijal obrađuje neke od najkompliciranijih priča u nedavnoj povijesti i to na način koji je aktualan i zabavan. Impeachment: American Crime Story govorit će o ženama koje su se našle usred skandala i političkog rata koji je ostavio mrlju na Clintonovom predsjedničkom mandatu", rekao je predsjednik FX mreže.

Prva sezona Američke kriminalističke priče govorila je o suđenju O.J.-u Simpsonu i dobila je 22 Emmy nominacije od kojih je osvojila čak 9, a druga sezona obradila je detalje o smrti Giannija Versacea i dobila je 19 nominacija za Emmy te osvojila njih sedam.

Scenarij će napisati Sarah Burgess koja će biti i jedna od izvršnih producentica sezona s tim da će se i Monica Lewinsky naći u produkciji. Produkcija treće sezone počinje u veljači, a na malim ekranima je očekujemo 27. rujna sljedeće godine.

D.Ž.

Komentari
Neregistrirani korisnik (nemate pravo komentiranja)
 
Povezane vijesti
Najnovije vijesti

Postavke privatnosti  •  Oglašavanje  •  Impressum  •  Kontakt  •  Uvjeti korištenja  •  Za Webmastere  •  Facebook  •  Twitter
© 2008 - 2024 Moj TV Portal d.o.o. | mojtv.hr - mojtv.net - tv spored - tv program Moj TV - TV Program za 200+ kanala