Moj TV - TV Program za 200+ kanala
Radio Box


TV Preporuke dana – Nedjelja 4.8.
Nedjeljna večer ponovno donosi mnogo hit filmova, starijeg i novijeg datuma

TV Preporuke dana – Nedjelja 4.8.

U nastavku pogledajte što smo za vas izdvojili od emisija, serija i filmova u večernjem terminu u nedjelju, 4.8.

SERIJE / EMISIJE

Katarina Velika, HTV 2 u 21:45 sati
Friederike i dalje uči ruski jezik i prikazuje se u najboljem svjetlu - vrlo oštroumna i uglađena, spremna je na sve kako bi šarmirala člana ruske carske obitelji. Ali mnogi moćni ljudi ne žele da Friederike postane supruga Petra III. i odluče je otrovati...

Nijemi svjedok, HTV 3 u 22 sata
Nađeno je tijelo naoružanog policajca i počinje lov na Brunu na kojeg je pala sumnja za to ubojstvo. Jack misli da bi mogao nagovoriti Brunu da se preda pa se odvoji i u potragu krene sam. Trag ga dovede do londonske trgovine oružjem - malenog pogona koji neizmjerno utječe na živote onih koje okrzne. Preživjele pripadnike oružane jedinice nakon ubojstva kolege u međuvremenu uhvati paranoja, a kako padaju nove žrtve, članovima ekipe sve je jasnije da ubojica mora biti netko tko je prošao vrhunsku obuku.

FILMOVI

Tajna veza, Doma TV u 19:55 sati
Casablanca 1942. godine, saveznički obavještajni agent Max Vatan, preuzima identitet supruga špijunke francuskog pokreta otpora, Marianne Beausejour, koja radi na tajnom zadatku unutar zgrade Francuske vlade. Max se polako zaljubljuje u Marianne te oboje odlučuju prestati sa špijunskim poslom nakon opasne misije u Sjevernoj Africi. Nakon misije se vjenčaju i vode miran život u Engleskoj. Idila traje sve dok Max ne bude upozoren da žena za koju se oženio skriva svoju mračnu tajnu.

Gore od najgoreg, RTL u 20 sati
Lopov Kevin Caffery (Martin Lawrence) svoju novu priliku za lakom zaradom prepozna u bogatašu Maxu Fairbanksu (Danny DeVito). Međutim, tijekom provale u Maxovu kuću, Kevina primijeti i uhvati sam bogataš, koji ga pod prijetnjom pištoljem zadrži do dolaska policije. Kada se policija pojavi, Max napravi i korak više te policajcima kaže kako prsten na Kevinovoj ruci zapravo pripada njemu.

Plavi čelik, HTV 2 u 20:05 sati
Megan Turner (Jamie Lee Curtis) upravo je završila školovanje na policijskoj akademiji i prisegla. Njezina okolina, uključujući i patrijarhalnog oca, ne gleda s naklonošću to "neženstveno" zvanje, no podršku joj pruža najbolja prijateljica Tracy. Jedne noći na službi Megan je prisiljena u samoobrani ubiti pljačkaša trgovine, no jedan od kupaca ukrade pljačkašev pištolj, pa na Megan padne sumnja da je možda u panici ubila nenaoružana čovjeka.

Savršena meta, Nova TV u 21:40 sati
Kada misija američke vojske u Etiopiji krene po zlu, njihov najbolji snajperist Bob Lee Swagger (Mark Wahlberg) ostavljen je na milost i nemilost u neprijateljskoj zemlji. Razočaran u sustav i vrijednosti američke vojske, Swagger nestaje bez traga i započinje samotnjački život duboko u šumama Rocky Mountainsa, daleko od svih veza s američkom vladom i vojskom. Tri godine kasnije pronalazi ga pukovnik Isaac Johnson (Danny Glover) i moli ga da se vrati u službu kako bi spriječio atentat na američkog predsjednika.

Predator, RTL u 22 sata
CIA pošalje grupu komandosa na čelu sa specijalcem Dutchom (A. Schwarzenegger) u srednjeameričku džunglu spasiti zrakoplovce koje su zarobili gerilci. Misija se odvija po planu, komandosi oslobađaju taoce, no tragajući za petoricom nestalih, pronađu njihova oguljena tijela, što zasigurno nije bilo djelo gerilaca. Naime, izgleda da u džungli postoji nešto, neko biće golom oku nevidljivo, koje ubija ljude vadeći im utrobu i masakrirajući ih...

KOMPLETAN TV PROGRAM

D.Ž.

Komentari
Neregistrirani korisnik (nemate pravo komentiranja)
 
Povezane vijesti
Najnovije vijesti

Postavke privatnosti  •  Oglašavanje  •  Impressum  •  Kontakt  •  Uvjeti korištenja  •  Za Webmastere  •  Facebook  •  Twitter
© 2008 - 2024 Moj TV Portal d.o.o. | mojtv.hr - mojtv.net - tv spored - tv program Moj TV - TV Program za 200+ kanala