Moj TV - TV Program za 200+ kanala
Radio Box


TV Preporuke dana – Petak 2.8.
Današnja večer donosi odlične serije i nekoliko filmova

TV Preporuke dana – Petak 2.8.

U nastavku pogledajte što smo za vas izdvojili od emisija, serija i filmova u večernjem terminu u petak, 2.8.

SERIJE / EMISIJE

Crna lista, HTV 2 u 20:05 sati
Red (James Spader) instruira Posebnu jedinicu kako da pronađu crnolistaša koji prodaje povjerljive informacije. Ressleru (Diego Klattenhoff) zaprijeti opasnost, a Liz (Megan Boone) smišlja sljedeći potez.

Kosti, Doma TV u 22:25 sati
Tim iz Jeffersoniana istražuje ubojstvo kućne pomoćnice imigrantice čiji su ostaci pronađeni uz cestu. Osumnjičena je žrtvina bivša poslodavka, imućna Sandra Zins, ali kad tim otkrije da je žrtva možda ilegalno ušla u zemlju, uviđaju da je slučaj mnogo veći nego što se činilo. Usred razgovora o braku između Cam i pripravnika Arastooa dolazi do napetosti između Brennan i Cam jer Arastoo kani dati svoju disertaciju Brennan na odobrenje. Tim istražuje golemi „hedge” fond nakon što osakaćene ljudske ostatke pronađu ispod vrtuljka.

Sherlock, RTL u 1:10 sati
Prije dvadeset godina, tada sedmogodišnji Henry Knight svejedočio je kako mu je oca rastrgalo čudovišno stvorenje u Dewer's Hollowu, blizu njihovog Dartmoor doma. Sada, nakon toliko godina Henry ponovno ugleda tragove ogromne zvijeri te počne vjerovati da se u vladinom postrojenju za istraživanje Baskerville događaju čudne stvari, da se proizvode mutirane životinje. Sherlock i John putuju u Datrmoor, u kojem lokalni poduzetnik Fletcher organizira turističke obilaske kako bi zaradio na legendi o čudovišno velikom i krvoločnom psu.

FILMOVI

Zatvorska posla, RTL u 21 sat
Ova urnebesna komedija o sitnom prevarantu kojem prijeti opasni zatvorski način života, redateljski je debi komičara Roba Schneidera. U ostalim se ulogama pojavljuju legendarni David Carradine i zvijezda tadašnje hit TV serije House Jennifer Morrison.

Danny Collins, HTV 1 u 21:55 sati
Fascinantna priča nadahnuta stvarnim događajima o glazbeniku čiji bi se život sasvim promijenio da je prije 40 godina primio pismo koje mu je poslao John Lennon. Danny Collins ostarjeli je rocker koji ni u sedmom desetljeću ne odustaje od svog specifičnog načina života. Kada njegov menadžer otkrije slučajno pismo staro 40 godina koje Danny nikada nije primio, a čiji je autor John Lennon, osebujni glazbenik potpuno će promijeniti smjer te se ponovo zbližiti sa svojom obitelji,ali i pronaći pravu ljubav.

Čudesni Spider-Man 2, Nova TV u 23 sata
Super je biti Spider-Man (Andrew Garfield). Za Petera Parkera ne postoji bolji osjećaj od onoga kada se njiše između nebodera, kada ga svi prihvaćaju kao junaka i kada vrijeme provodi s Gwen (Emma Stone). Ali biti Spider-Man nije nimalo lak zadatak... jer samo Spider-Man može zaštiti svoje sugrađane od užasavajućih neprijatelja koji prijete gradu. S dolaskom Electra (Jamie Foxx), Peter će se morati suočiti sa zlotvorom puno moćnijim od njega samog. A kada se u grad vrati i njegov stari prijatelj Harry Osborn (Dane DeHaan), Peter će shvatiti da sve njegove neprijatelje povezuje jedna stvar: korporacija OsCorp.

KOMPLETAN TV PROGRAM

D.Ž.

Komentari
Neregistrirani korisnik (nemate pravo komentiranja)
 
Povezane vijesti
Najnovije vijesti

Postavke privatnosti  •  Oglašavanje  •  Impressum  •  Kontakt  •  Uvjeti korištenja  •  Za Webmastere  •  Facebook  •  Twitter
© 2008 - 2024 Moj TV Portal d.o.o. | mojtv.hr - mojtv.net - tv spored - tv program Moj TV - TV Program za 200+ kanala