Moj TV - TV Program za 200+ kanala
Radio Box


Quentin Tarantino tvrdi da još ima nade za Kill Bill 3
Filmaš je još uvijek u pregovorima s Umom Thurman o mogućem snimanju nastavka više od 15 godina nakon prvog filma

Quentin Tarantino tvrdi da još ima nade za "Kill Bill 3"

Foto: YouTube

Još postoji nada za nastavkom legendarne osvetničke akcije Kill Bill!

16 godina nakon prvog Kill Billa i 15 godina nakon nastavka Kill Bill 2 redatelj i scenarist Quentin Tarantino potvrdio je da još razmišlja i razgovara (pregovara) s glavnom zvijezdom Umom Thurman oko nastavka ovog jedinstvenog filma, nakon što se dvojac pomirio.

Ovo nije prvi put da čujemo filmaševe želje za nastavak. Tarantino već dugo govori da bi seriju htio završiti kao trilogiju te da bi se zadnji film fokusirao na sad odraslu kćer Vernite Green (Vivica A. Fox) koja traži osvetu od Beatrix/nevjeste (Thurman) zbog brutalnog majčinog ubojstva. "Ja i Uma smo nedavno razgovarali o tome, da vam budem iskren. Razmišljao sam dosta detaljno o projektu. Pričali smo prošli tjedan", otkrio je u podcastu na MTV-u.

Najveći problem je u tome što se Tarantino planira umiroviti od filmova nakon svog desetog filma što znači da mu ostaje još samo jedan projekt za napraviti jer je Bilo jednom... u Hollywoodu njegov deveti film. Filmaš za sebe kaže da misli kako je došao do kraja puta te da bi se nakon desetog filma rado prebacio na pisanje filmskih knjiga i predstava za kazalište. Tarantino trenutno radi na novom Star Treku za koji se još ne zna hoće li ga režirati, a ako to neće biti slučaj onda to ostavlja prostora za neki drugi redateljski uradak.

Kill Bill filmovi su imali velik uspjeh i kod kritičara i u kinima te su zaradili malo više od 330 milijuna dolara diljem svijeta (budžet za oba filma je bio oko 60 milijuna). Prvi film počeo je s Vernitinim ubojstvom tako da bi treći zaista savršeno zaokružio cijelu priču. Prošle godine glumica Amandla Stenberg izrazila je želju da Tarantino snimi treći film u kojem bi baš ona imala ulogu Vernitine kćeri.

Tarantinov Bilo jednom... u Hollywoodu u hrvatska kina stiže 15. kolovoza, a u glavnim ulogama su velike glumačke zvijezde (kao i uvijek) Leonardo DiCaprio, Brad Pitt, Margot Robbie, Kurt Russell i Al Pacino.

D.Ž.

Komentari
Neregistrirani korisnik (nemate pravo komentiranja)
 
Povezane vijesti
Najnovije vijesti

Postavke privatnosti  •  Oglašavanje  •  Impressum  •  Kontakt  •  Uvjeti korištenja  •  Za Webmastere  •  Facebook  •  Twitter
© 2008 - 2024 Moj TV Portal d.o.o. | mojtv.hr - mojtv.net - tv spored - tv program Moj TV - TV Program za 200+ kanala