Moj TV - TV Program za 200+ kanala
Radio Box


Scarlett Johansson jedva dočekala da može govoriti o filmu Black Widow
Glumica je uzbuđena zbog Marvelove Faze 4 jer će uključivati puno superjunakinja

Scarlett Johansson jedva dočekala da može govoriti o filmu "Black Widow"

Foto: YouTube

Scarlett Johansson sad konačno može pričati o svom samostalnom filmu iz Marvel Cinematic Universa.

Glumica možda ne smije otkrivati spoilere, ali je odahnula kad je u subotu na Comic-Conu potvrđeno da nas čeka film o Black Widow. Produkcija je već počela i trenutno se snima u Londonu tako da je Johansson s redateljicom Cate Shortland i glumcima Rachel Weisz, Florence Pugh i Davidom Harbourom samo nakratko svratila u San Diego. Na Comic-Conu su bili jedan dan i već su se morali vratiti na set.

"Ovaj tjedan imamo sedam stranica dijaloga tako da je ovaj film nešto drugačiji od ostalih Marvelovih. Ima jako puno pričanja. Ja mogu puno više pričati. To je sve što vam mogu reći o filmu", komentirala je. "Mislim da ćemo konačno saznati čega se boji Black Widow."

Priznala je i da film ovakvog tona ne bi mogla snimiti prije deset godina: "Da sam radila samostalan film o Black Widow prije deset godina on bi bio skroz drugačiji. Bio bi više karikatura mog lika. U tih deset godina sam postala majka što mi je dalo novu perspektivu na život pa sad lakše mogu pokazati različite emocije. Mislim da sam sad jača osoba baš zato što sam prihvatila svoju ranjivost. Mislim da će to dati liku veću kompleksnost."

Johansson je još dodala da je jako zadovoljna odabirom redateljice za koju vjeruje da uvijek iznosi neugodnu, brutalnu istinu – a to je ono potebno za ovaj film.

Black Widow prema trenutnom planu u kina stiže 1. svibnja 2020. godine.

D.Ž.

Komentari
Neregistrirani korisnik (nemate pravo komentiranja)
 
Povezane vijesti
Najnovije vijesti

Postavke privatnosti  •  Oglašavanje  •  Impressum  •  Kontakt  •  Uvjeti korištenja  •  Za Webmastere  •  Facebook  •  Twitter
© 2008 - 2024 Moj TV Portal d.o.o. | mojtv.hr - mojtv.net - tv spored - tv program Moj TV - TV Program za 200+ kanala