Moj TV - TV Program za 200+ kanala
Radio Box


Predstavljen trailer za 3. sezonu HBO hit serije Westworld
Comic-Con je donio i dugoočekivanu najavu za novu sezonu koja nosi podnaslov "The New World"

Predstavljen trailer za 3. sezonu HBO hit serije "Westworld"

Foto: YouTube

Treća sezona Westworlda donosi nove svjetove!

Comic-Con nam, kao i uvijek, donese najave mnogih dugoočekivanih hit filmova i serija, a među njima je i nova sezona HBO hit serije Westworld. HBO nam je još u svibnju dao prvi teaser iz kojeg nismo mogli saznati detalje o radnji tako da su fanovi ovaj trailer dočeli s nestrpljenjem.

U traileru možemo vidjeti Maeve (Thandie Newton) koja dolazi u novi svijet smješten u Drugi svjetski rat, a za to vrijeme u ljudskom svijetu Dolores (Evan Rachel Wood) i druge domaćine, koji su pobjegli iz Westworlda u drugoj sezoni, love ljudi. Vidjet ćete i Aarona Paula koji je novi član glumačke ekipe ove sezone te Tessu Thompson u novoj ulozi.

Paul je na Comic-Conu rekao kako je jako uzbuđen jer je ogroman fan serije. No, nije ga samo to navelo da prihvati ulogu u ovoj sezoni, već je priznao da su ga priče u prve dvije sezone potaknule da razmisli o tome kako gleda na život.

Druga sezona završila je dosta neobično za mnoge jer se nije moglo shvatiti koji su točno domaćini pobjegli u pravi svijet. Showrunneri Jonathan Nolan i Lisa Joy su i sami rekli da je druga sezona bila zbunjujuća u nekim trenucima te da će treća kao glavnu temu imati novi svijet.

Treća sezona Westworlda će vremenski biti smještena negdje između 2050. i 2060. godine s tim da HBO još nije objavio točan datum premijere, samo se zna da će biti tijekom sljedeće godine. Dotada pogledajte trailer koji traje skoro tri minute!

D.Ž.

Komentari
Neregistrirani korisnik (nemate pravo komentiranja)
 
Povezane vijesti
Najnovije vijesti

Postavke privatnosti  •  Oglašavanje  •  Impressum  •  Kontakt  •  Uvjeti korištenja  •  Za Webmastere  •  Facebook  •  Twitter
© 2008 - 2024 Moj TV Portal d.o.o. | mojtv.hr - mojtv.net - tv spored - tv program Moj TV - TV Program za 200+ kanala