Moj TV - TV Program za 200+ kanala
Radio Box


Spider-Man: Daleko od kuće stigao u kina: završetak Marvelove Faze 3
Film od danas igra na skoro svim tržištima diljem svijeta, uključujući i naše

"Spider-Man: Daleko od kuće" stigao u kina: završetak Marvelove Faze 3

Foto: YouTube

Danas je Dan nezavisnosti iliti Četvrti srpnja u SAD-u što znači produljeni vikend u kinima, pa je tako Spider-Man: Daleko od kuće na tom tržištu imao premijeru još u utorak. Prema prvim brojkama čini se da će film ostvariti odličnu gledanost.

Film je tako prvi dan prikazivanja zaradio 39 milijuna dolara u SAD-u što je najveće otvaranje u utorak ikada, barem tako tvrde u Sonyju. Očekuju da će u šest dana, odnosno do kraja nedjelje, film zaraditi oko 125 milijuna dolara dok neki misle da bi mogao zaraditi i preko 150 milijuna. Novi Spider-Man dobio je i dosta dobre kritike, a kako označava završetak Marvelove Faze 3 nije čudno očekivati veliku gledanost (i zaradu). Uz sve navedeno, Daleko od kuće mnogima je zanimljiv jer se nastavlja na kataklizmičke događaje iz zadnjih Osvetnika (Završnica) koji još uvijek igraju u kinima i broje zaradu od 2,7 milijarde dolara. U ostatku svijeta film je danas startao na svim većim tržištima osim u Italiji s tim da je u Kini, Japanu i Hong Kongu počeo još prošli vikend gdje je zaradio odličnih 111 milijuna dolara.

Zanimljivost je što je dosadašnji rekord po zaradi u utorak držao jedan drugi Spider-Man i to Čudesni Spider-Man s Andrewom Garfieldom iz 2012. godine kad je utorak bio dan prije 4. srpnja i zaradio 35 milijuna na tamošnjem tržištu.

Prethodni nastavak Spider-Man: Povratak kući startao je nakon američkog praznika, 7. srpnja, i u tri dana je zaradio 117 milijuna dolara u SAD-u. Film je na kraju zaradio 334 milijuna dolara tamo te još 545 milijuna u ostatku svijeta (880 milijuna ukupno).

Radnja novog filma prati Petera Parkera (Tom Holland) koji se uči nositi s gubitkom svog mentora, a povratak u normalan tinejdžerski život će prekinuti Nick Fury (Samuel L. Jackson) kojem treba njegova pomoć (odnosno, svijetu treba njegova pomoć). Jon Watts potpisuje režiju i ovog nastavka, a svoje uloge repriziraju Zendaya, Jon Favreau, Jacob Batalon i Marisa Tomei. Jake Gyllenhaal novo je lice u filmu i nalazi se u ulozi Mysteria.

Spider-Man: Daleko od kuće jučer je imao pretpremijeru u hrvatskim kinima i od danas ga možete gledati u redovitoj kino distribuciji.

D.Ž.

Komentari
Neregistrirani korisnik (nemate pravo komentiranja)
 
Povezane vijesti
Najnovije vijesti

Postavke privatnosti  •  Oglašavanje  •  Impressum  •  Kontakt  •  Uvjeti korištenja  •  Za Webmastere  •  Facebook  •  Twitter
© 2008 - 2024 Moj TV Portal d.o.o. | mojtv.hr - mojtv.net - tv spored - tv program Moj TV - TV Program za 200+ kanala