Moj TV - TV Program za 200+ kanala
Radio Box


Zadnja sezona Lucifera imat će 10 epizoda
Showrunneri su obećali da će peta, ujedno i posljednja sezona serije biti "ljubavno pismo fanovima"

Zadnja sezona "Lucifera" imat će 10 epizoda

Foto: YouTube

Dramska fantastična krimi serija Lucifer osvojila je mnogo fanova. Nakon što ju je matična mreža Fox otkazala nakon tri sezone zbog slabije gledanosti, fanovi su bili oduševljeni kad ju je preuzeo Netflix.

Četvrtu sezonu smo čekali skoro godinu dana nakon završetka treće da bi je Netflix objavio 8. svibnja ove godine. Odmah se postavilo pitanje: što dalje? Početkom ovog mjeseca objavljeno je da će peta sezona biti posljednja, ali bilo je upitno koliko će imati epizoda. Stigao je odgovor i na to pitanje – jedna od showrunnera Ildy Modrovich na svom je Twitteru objavila da će imati 10 epizoda te obećala kako će se svaka minuta isplatiti. S petom sezonom serija Lucifer imat će ukupno 77 epizoda.

Modrovich i drugi showrunner Joe Henderson već su zahvalili Netflixu što su im uopće pružili priliku nakon otkaza u Fox-u: "Neopisivo smo zahvalni Netflixu što su nam dopustili da završimo priču o Luciferu onako kako mi to želimo. Ono što je još važno jest zahvaliti našim fanovima na nevjerojatnoj strasti i podršci. Najbolje tek dolazi", obećali su.

Bez ikakvih spoilera možemo reći da je četvrta sezona završila vrlo zanimljivo čime je otvorila mnoga pitanja kako će se serija dalje nastaviti. Showrunneri kažu da su znali kako će otvoriti petu sezonu čim su počeli raditi četvrtu tako da im očito ideja ne nedostaje.

U glavnoj ulozi Lucifera se nalazi Tom Ellis kojeg kritika redovito hvali za tu izvedbu, Lauren German glumi detektivku Chloe Decker, a u ulozi Eve se našla Inbar Lavi. U ostalim ulogama su Kevin Alejandro, D.B. Woodside, Lesley-Ann Brandt, Aimee Garcia i Rachael Harris.

Peta sezona Lucifera stiže sljedeće godine (scenaristi već sljedeći mjesec počinju raditi na scenariju), a dotad možete uživati u sve četiri sezone na Netflixu.

D.Ž.

Komentari
Neregistrirani korisnik (nemate pravo komentiranja)
 
Povezane vijesti
Najnovije vijesti

Postavke privatnosti  •  Oglašavanje  •  Impressum  •  Kontakt  •  Uvjeti korištenja  •  Za Webmastere  •  Facebook  •  Twitter
© 2008 - 2024 Moj TV Portal d.o.o. | mojtv.hr - mojtv.net - tv spored - tv program Moj TV - TV Program za 200+ kanala