Moj TV - TV Program za 200+ kanala
Radio Box


4. sezona bit će posljednja za Dobro mjesto
Autor serije Mike Schur objavio je vijest koja se nikako nije svidjela fanovima

4. sezona bit će posljednja za "Dobro mjesto"

Foto: YouTube

Za seriju Dobro mjesto četvrta sezona ujedno će biti i posljednja.

Autor serije Mike Schur objasnio je da su skoro od početka serije imali plan da priču ispričaju kroz četiri sezona i da će to i napraviti: "Ne usporavamo ni zbog čega", rekao je za Variety te dodao kako su sretni što im je pružena prilika da seriju završe po svojim željema iako su i sami tužni što je završavaju.

Jedna od glavnih zvijezda serije, Ted Danson, rekao je: "Svako proširivanje ove odlične priče bi bila velika šteta." Nijednom članu glumačke postave ova vijest nije dobro sjela iako su svjesni da je najbolje da priči dođe kraj.

Humorna drama Dobro mjesto je od početka prikazivanja odlično prihvaćena među kritikom i publikom i redovito se nalazila među najgledanijim serijama na NBC-ju. Serija je s prikazivanjem krenula 2016. godine, a kad je dobila drugu sezonu onda su Schur i ekipa odlučili da žele napraviti 4 sezone s nešto više od 50 epizoda.

Dobro mjesto se bavi životom nakon smrti i svemu između toga, a započelo je s velikom pogreškom zbog koje je Eleanor Shellstrop (Kristen Bell) nakon smrti poslana na takozvano Dobro mjesto (umjesto na Loše mjesto) kamo uopće ne pripada te tu priliku odluči iskoristiti kako bi postala bolja osoba. U ostalim važnijim ulogama su William Jackson Harper, Jameela Jamil, Manny Jacinto i D’Arcy Carden.

Treća sezona se prikazivala od 27. rujna 2018. do 24. siječnja ove godine dok za četvrtu sezonu još nije poznat točan datum premijere, ali zna se da će imati 14 epizoda. Serija se kod nas prikazivala na kanalu Fox Life.

D.Ž.

Komentari
Neregistrirani korisnik (nemate pravo komentiranja)
 
Povezane vijesti
Najnovije vijesti

Postavke privatnosti  •  Oglašavanje  •  Impressum  •  Kontakt  •  Uvjeti korištenja  •  Za Webmastere  •  Facebook  •  Twitter
© 2008 - 2024 Moj TV Portal d.o.o. | mojtv.hr - mojtv.net - tv spored - tv program Moj TV - TV Program za 200+ kanala