Moj TV - TV Program za 200+ kanala
Radio Box


TV Preporuke dana – Petak 31.5.
Večeras vas na programu čekaju nova epizoda emisije "Zvijezde - ljetni hit", 4. sezona serije "Sherlock" te hit filmovi

TV Preporuke dana – Petak 31.5.

U nastavku pogledajte što smo za vas izdvojili od emisija, serija i filmova u večernjem terminu u petak, 31.5.

SERIJE / EMISIJE

Zvijezde – ljetni hit, RTL u 21 sat
Uz mnoštvo osebujnih natjecatelja i to ne samo iz naše države već i onih "preko bare" pratimo novo izdanje Zvijezda!

Sherlock, HTV 2 u 22:35 sati
Sherlock se suočava s možda najjezivijim neprijateljem u svojoj dugoj karijeri - moćnim i naoko nepobjedivim Culvertonom Smithom, čovjekom s uistinu mračnom tajnom.

FILMOVI

Utrka, HTV 1 u 20:05 sati
Hitler je namjeravao iskoristiti Olimpijske igre u Berlinu kao promociju nacističkog režima i demonstraciju "Arijevske superiornosti" nad ostatkom svijeta. Činjenica je da je Njemačka bila najuspješnija država na igrama u Berlinu, ali je taj njemački uspjeh bio bačen u sjenku jednog nearijevca, Afroamerikanca, koji je superiorno trijumfirao nad njemačkim sportašima.

Šifra U.N.C.L.E., Nova TV u 22:10 sati
U ranim šezdesetima, CIA-in agent Napoleon Solo i KGB-ov operativac Illya Kuryakin sudjeluju u združenoj misiji protiv misteriozne kriminalne organizacije koja pokušava pribaviti nuklearno oružje. Kvalitetna akcija i britki humor ovoga filma osvojit će vas na prvu!

Zamrznuta istina, HTV 1 u 22:20 sati
Film prema isitinitoj priči o najokrutnijem aljaškom serijskom predatoru, Robertu, respektabilnom obiteljskom čovjeku koji je tijekom 12 godina sistematično oteo više od 24 žene, koje je potom odvodio u divljinu radi lova. On je bio lovac, a one lovina... Kad principijelni i predani policajac, narednik Jack Halcombe, na ulici pronađe Cindy Paulsen, jedinu Hansenovu preživjelu žrtvu, ona postaje ključna za suradnju koja će napokon Hansena privesti pravdi.

Ona je prava, RTL u 23:55 sati
Mickey od prekida sa svojom zaručnicom prije dvije godine vozi taksi i u tome pronalazi mir. Njegov brat, wallstreeter, nesretan je u braku i vara svoju ženu. Nažalost, sa bivšom zaručnicom svojega brata. Mickey se ženi djevojkom koju zna 24 sata, a njegov mlađi brat nogira suprugu i zaprosi bratovu bivšu.

KOMPLETAN TV PROGRAM

D.Ž.

Komentari
Neregistrirani korisnik (nemate pravo komentiranja)
 
Povezane vijesti
Najnovije vijesti

Postavke privatnosti  •  Oglašavanje  •  Impressum  •  Kontakt  •  Uvjeti korištenja  •  Za Webmastere  •  Facebook  •  Twitter
© 2008 - 2024 Moj TV Portal d.o.o. | mojtv.hr - mojtv.net - tv spored - tv program Moj TV - TV Program za 200+ kanala