Moj TV - TV Program za 200+ kanala
Radio Box


Arnold Schwarzenegger i Linda Hamilton u traileru za Terminator: Dark Fate
35 godina nakon prvog "Terminatora" u kina stiže originalna ekipa!

Arnold Schwarzenegger i Linda Hamilton u traileru za "Terminator: Dark Fate"

Foto: YouTube

Rat protiv Skyneta bijesni u šestom filmu iz Terminator franšize!

Stiže nam Terminator: Dark Fate koji služi kao nastavak prva dva originalna filma. Tri preostala filma je ovaj odlučio ignorirati i ponaša se prema njima kao da su u drugim vremenskim linijama. Prvi teaser trailer je predstavljen jučer i možete ga pogledati u nastavku, a na kraju članka pogledajte video koji će vas odvesti na set snimanja filma.

U videu možemo vidjeti nove glumce u franšizi, Mackenzie Davis i Nataliu Reyes, koje su u bijegu od Terminatora (Gabriel Luna) koji ima neke nove sposobnosti. Spašava ih Linda Hamilton koja se vraća kao Sarah Connor koju je glumila u prva dva originalna filma. Kasnije saznajemo da je Davis Terminator koji štiti Reyes, a Sarah Connor ih potom upoznaje s nama dobro znanim Terminatorom kojeg glumi Arnold Schwarzenegger.

Linda Hamilton nije imala veze s franšizom još od 1991. godine i drugog Terminatora tako da je ovo zbilja velika stvar što ćemo je vidjeti na filmu: "Prekrasno je vratiti se. Bila sam spremna preuzeti Sarahinu snagu i istražiti je", rekla je za MovieWeb.

Režiju potpisuje Tim Miller (Deadpool), a scenarij David S. Goyer, Justin Rhodes i Billy Ray. Tvorac Terminatora James Cameron koji je režirao i napisao scenarij za prva dva filma ovaj put je jedan od producenata.

Terminator: Dark Fate u američkim kinima se očekuje 1. studenog ove godine. Film je kod nas preveden Terminator: Mračna sudbina i naći će se u kinima tijekom listopada (točan datum nije poznat).

D.Ž.

Komentari
Neregistrirani korisnik (nemate pravo komentiranja)
 
Povezane vijesti
Najnovije vijesti

Postavke privatnosti  •  Oglašavanje  •  Impressum  •  Kontakt  •  Uvjeti korištenja  •  Za Webmastere  •  Facebook  •  Twitter
© 2008 - 2024 Moj TV Portal d.o.o. | mojtv.hr - mojtv.net - tv spored - tv program Moj TV - TV Program za 200+ kanala