Moj TV - TV Program za 200+ kanala
Radio Box


Tarantino ima molbu za publiku filma Bilo jednom u Hollywoodu u Cannesu
Oskarovac želi da gledatelji ne govore o filmu jer u redovnu distribuciju stiže tek za 2 mjeseca

Tarantino ima molbu za publiku filma "Bilo jednom u Hollywoodu" u Cannesu

U Francuskoj od 14. svibnja traje Canneski filmski festival na kojem će danas biti prikazan novi film Quentina Tarantina Bilo jednom u Hollywoodu (Once Upon a Time in Hollywood). Filmaš je prije projekcije uputio jednu zamolbu svima koji će film vidjeti.

"Ja volim kino, vi volite kino. To je avantura u kojoj prvi put istražujemo neku priču. Glumci i ostatak ekipe se jako trudio napraviti nešto originalno i zbilja molim sve koji sad pogledaju film da ne otkrivaju apsolutno ništa o radnji kako bi budući gledatelji mogli imati jednako iskustvo kao i vi", napisao je Tarantino na Instagramu i Twitteru.

Naime, iako film svoju premijeru ima danas, 21. svibnja u Cannesu on u kinima neće biti prikazan prije kraja srpnja. U Kanadi, SAD-u i još nekim državama premijeru će imati tek za dva mjeseca 26. srpnja dok konkretno u hrvatska kina stiže tek 8. kolovoza.

Radnja drame Bilo jednom u Hollywoodu smještena je u 1960. godine i jedni od likova su Charlie Manson i Sharon Tate. Trenutno se ne zna u kojem je smjeru Tarantino išao i je li se držao povijesnih činjenica oko Mansonovih ubojstva ili je drugačije obradio tematiku kao što je bio slučaj u Nemilosrdnim gadovima.

U glavnim ulogama su Leonardo DiCaprio, Brad Pitt i Margot Robbie, a tu su i James Marsden, Dakota Fanning, Timothy Olyphant, Al Pacino, Kurt Russell, Damian Lewis, Lena Dunham te mnoga druga poznata imena.

Drama Bilo jednom u Hollywoodu jedan je od 21 filmova koji se natječu za najvažniju nagradu u Cannesu, Zlatnu palmu, koju je Tarantino osvojio prije 25 godine s legendarnim filmom Pulp Fiction.

D.Ž.

Komentari
Neregistrirani korisnik (nemate pravo komentiranja)
 
  • #2
    0 0
    mario mario @ 22.5.2019. 21:24

    Ja se zeznuo i krenuo čitati rivjuz i naletio na neke spoilere, nisu veliki ali otkrivaju više priče nego trailer.  Rekao sam da neću ni trailer gledati ali eto, tako mi i treba. Uglavnom svi hvale film, kažu najbolji od Pulp Fictiona i da Leonardo/Brad briljiraju, ima sve što očekujemo od Tarantina... one njegove dijaloge, fantastičan soundtrack i brdo referenci na pop kulturu.

  • #1
    1 0
    yuma yuma @ 21.5.2019. 21:17

    Ajme kak ja volim ekspresije tog L. Di Capria... Veselim se filmu najviše radi njega i B. Pitta  :-) 

Pogledaj sve komentare (2)
Povezane vijesti
Najnovije vijesti

Postavke privatnosti  •  Oglašavanje  •  Impressum  •  Kontakt  •  Uvjeti korištenja  •  Za Webmastere  •  Facebook  •  Twitter
© 2008 - 2024 Moj TV Portal d.o.o. | mojtv.hr - mojtv.net - tv spored - tv program Moj TV - TV Program za 200+ kanala