Moj TV - TV Program za 200+ kanala
Radio Box


TV Preporuke dana – Nedjelja 12.5.
Večeras vas uz emisiju "Ples sa zvijezdama" čeka TV premijera filma "Jason Bourne" i nekoliko starijih filmova

TV Preporuke dana – Nedjelja 12.5.

U nastavku pogledajte što smo za vas izdvojili od emisija, serija i filmova u večernjem terminu u nedjelju, 12.5.

SERIJE / EMISIJE

Ples sa zvijezdama, Nova TV u 20:15 sati
Nakon što smo prošle epizode svjedočili plesnoj borbi ispalih kandidata za povratak u show u kojoj su se za njega izborili Sonja i Gordan, večeras natjecanje ide dalje. Šestero parova plesat će po dva plesa, a tema devete emisije bit će mjuzikl. Tko će od šestero parova osvojiti naklonost žirija i publike, ostaje nam tek doznati. Nakon što se ocjene žirija i glasovi gledatelja pretvore u bodove, dva najslabije plasirana para čeka plesni dvoboj. Tko će najbolje uprizoriti određeni mjuzikl, tko će se za svoj ostanak boriti u plesnom dvoboju, a tko u tome neće uspjeti saznajte večeras!

Njemačka 83, HTV 2 u 21:55 sati
Baš kad je počeo uživati u životu na Zapadu, Moritz dobiva puno opasniji zadatak: mora provaliti u hotelsku sobu i ukrasti tajne NATO-ve dokumente.

FILMOVI

Prljavi Harry, Doma TV u 19:55 sati
Prvi iz iznimno uspješnog serijala filmova o inspektoru Callahanu, legendarnom Prljavom Harryju, redatelja Dona Siegela bio je prava revolucija u Hollywoodu davne 1971. godine, infuzija svježe krvi akcijskih B filmova u pomalo posustalo holivudsko viđenje policijskih priča. Nakon što se proslavio ulogama šutljivih jahača u filmovima Sergia Leonea, legendarni se Clint Eastwood ovim filmom i njegovim nastavcima do kraja zacementirao u svijest i srca svih ljubitelja kinematografije, odakle nije izišao ni do danas, kada je iza njega Oscarima potvrđena karijera glumca i redatelja.

John Wick 2, RTL u 20:05 sati
Iako John Wick više ne želi imati ništa sa svijetom profesionalnih ubojica, iz mirovine će ga izvući nekadašnji suradnik koji želi preuzeti kontrolu nad klanom međunarodnih ubojica. Ne želeći prekršiti davno dano obećanje, John odlazi u Rim gdje ga očekuje nemilosrdna borba s najsmrtonosnijim svjetskim ubojicama.

Sicario, RTL u 22:30 sati
Napeti film hvaljenoga redatelja sa izvrsnom glumačkom postavom koju predvodi oskarovac Benicio Del Toro, kriminalistička je drama koja progovara o crnoj rupi bezvlađa i droge na granici između SAD-a i Meksika. Mlada FBI agentica (Emily Blunt) pridružuje se tajnoj CIA operaciji koja želi svrgnuti vođu meksičkog kartela. To će biti posao koji će dovesti njezine etičke i moralne vrijednosti do same granice i natjerati ju da preispita sve u što je dotad vjerovala.

Majčin dan, Nova TV u 23:15sati
Ne postoji bolji način za proslavu Majčinog dana! Ovo je treća komedija iz serije filmova Valentine’s Day i New Year’s Eve, redatelja Garry Marshall koja vam donosi smijeh, suze i filmske mega zvijezde.

KOMPLETAN TV PROGRAM

D.Ž.

Komentari
Neregistrirani korisnik (nemate pravo komentiranja)
 
Povezane vijesti
Najnovije vijesti

Postavke privatnosti  •  Oglašavanje  •  Impressum  •  Kontakt  •  Uvjeti korištenja  •  Za Webmastere  •  Facebook  •  Twitter
© 2008 - 2024 Moj TV Portal d.o.o. | mojtv.hr - mojtv.net - tv spored - tv program Moj TV - TV Program za 200+ kanala