Moj TV - TV Program za 200+ kanala
Radio Box


TV Preporuke dana – Nedjelja 21.4.
Na Uskršnju večer vas čeka nova epizoda "Plesa sa zvijezdama", premijera serije "Mostovi" te filmova "Snježna kraljica", "Sedmi sin"

TV Preporuke dana – Nedjelja 21.4.

U nastavku pogledajte što smo za vas izdvojili od emisija, serija i filmova u večernjem terminu u nedjelju, 21.4.

SERIJE / EMISIJE

Ples sa zvijezdama, Nova TV u 20:10 sati
Ispred nas je šesta emisija popularnog showa, a za prolazak u sedmo izdanje priliku ovaj put ima samo sedam plesnih parova. Ovaj put vidjet ćemo i sedam različitih plesnih stilova, od tanga, jivea, valcera, sambe, slowfoxa, do paso doble i lyricala.

Mostovi: Svoj k svome, HTV 3 u 21:30 sati
U dvije polusatne epizode govorimo o kulturno-povijesnim vezama Hrvata i Čeha. Upoznajemo prvog Čeha u Zagrebu biskupa Duha, s kojim i počinje nazočnost češke manjine u Hrvatskoj, govorimo o hrvatskim glagoljašima koji na poziv cara Karla IV. dolaze u Prag u 14. stoljeću, o mnogim poznatim i manje poznatim osobama i događajima koji su obilježili kulturno nebo obaju naroda.

FILMOVI

Božji sin, Doma TV u 19:45 sati
Priča o životnom putu Isusa Krista od njegovog skromnog rođenja do njegovog učenja, raspeća i konačnog uskrsnuća.

Snježna kraljica, RTL u 20 sati
Raskošna ekranizacija bajke Hansa Christiana Andersena stvorena je od strane ponajboljih europskih animatora koji su udahnuli novi život omiljenom dječjem književnom klasiku.

Ben Hur, HTV 1 u 20:05 sati
Okosnica priče je suparništvo Jude Ben Hura i Mesale, rimskog zapovjednika koji ga lažno optužuje za pokušaj atentata na rimskog upravitelja. Ostavši bez titule, odvojen od obitelji i žene koju voli, Ben Hur biva zarobljen na rimskim galijama. Nakon godina provedenih na moru, vraća se u domovinu i traži osvetu.

Sedmi sin, RTL 2 u 20:15 sati
Mladić po imenu Tom sedmi je sin sedmoga sina te posjeduje zapanjujuće moći. O svom plemenitom porijeklu ne zna ništa sve dok ga sudbina ne spoji s ratnikom koji će ga naučiti kako se treba boriti protiv zla, čiji su znaci svugdje oko nas.

Prvi vitez, Doma TV u 22:20 sati
Legendarni Sean Connery i slavni Richard Gere dva su velika ratnika čija će najvažnija bitka ipak biti vođena za ljubav, i to u ovoj epskoj romantičnoj priči o ljubavnom trokutu, časti, odanosti i izdaji usred čarobnoga Camelota - Prvom vitezu.

KOMPLETAN TV PROGRAM

D.Ž.

Komentari
Neregistrirani korisnik (nemate pravo komentiranja)
 
Povezane vijesti
Najnovije vijesti

Postavke privatnosti  •  Oglašavanje  •  Impressum  •  Kontakt  •  Uvjeti korištenja  •  Za Webmastere  •  Facebook  •  Twitter
© 2008 - 2024 Moj TV Portal d.o.o. | mojtv.hr - mojtv.net - tv spored - tv program Moj TV - TV Program za 200+ kanala