Moj TV - TV Program za 200+ kanala
Radio Box


Christoph Waltz u novom filmu Wesa Andersona
"The French Dispatch" je već krenuo sa snimanjem u Francuskoj, a bogatoj glumačkoj ekipi pridružila su se još neka imena

Christoph Waltz u novom filmu Wesa Andersona

Postoje različite razine tajnovitosti u stvaranju filmova u ovom trenu. Jedan ekstrem su Marvel Studios i Lucasfilm, koji do zadnjeg trena svaku sitnicu vezanu uz radnju svojih filmova drže u strogoj tajnosti. Na drugoj strani nalazi se Wes Anderson, koji je spreman reći baš sve vezano uz svoj novi projekt, ako mu se postavi pitanje.

U razgovoru za francuski Charente Libre, Anderson je otkrio neke detalje vezane uz produkciju filma The French Dispatch, svog novog projekta koji trenutno snima u Francuskoj.

Među informacijama koje je otkrio, one najzanimljivije su svakako o glumačkoj postavi i mogućem datumu izlaska.

Uz već zvjezdanu glumačku ekipu, novost su glumci koji do sada nisu imali prilike raditi s Andersonom: Rupert Friend, Alex Lawther i najveće iznenađenje - Christoph Waltz. Za sada nije poznato koja uloga očekuje Waltza, ali dvostruki oskarovac sigurno će se savršeno uklopiti u posebno Andersonovo okruženje.

Filmaš je također opisao glavnu premisu filma: priča prati život američkog novinara koji se pokušava boriti za slobodu da piše ono što želi pisati. Anderson je rekao kako film neće biti o slobodi medija, ali će u svakom slučaju donijeti određeni društveni komentar na temu jer bi ga bilo nemoguće izbjeći u takvoj priči.

Anderson je također dao bar okvirno vrijeme kada bismo mogli očekivati izlazak filma: ukoliko sve pođe po planu, sa svime bi trebao biti gotov do kraja ove godine. Pretpostavljamo da to znači da bi The French Dispatch u kina moga stići u najboljem slučaju krajem ove ili početkom sljedeće godine.

M.M.K.

Komentari
Neregistrirani korisnik (nemate pravo komentiranja)
 
Povezane vijesti
Najnovije vijesti

Postavke privatnosti  •  Oglašavanje  •  Impressum  •  Kontakt  •  Uvjeti korištenja  •  Za Webmastere  •  Facebook  •  Twitter
© 2008 - 2024 Moj TV Portal d.o.o. | mojtv.hr - mojtv.net - tv spored - tv program Moj TV - TV Program za 200+ kanala