Moj TV - TV Program za 200+ kanala
Radio Box


Lando se vratio!
Prvi trailer za novu epizodu "Ratova zvijezda" otkrila nam je povratak poznatih lica i službeni naziv filma

Lando se vratio!

Četiri godine nakon što se Sila probudila u filmu Ratovi zvijezda: Sila se budi i dvije godine nakon što je Luke Skywalker izjavio kako on neće biti posljednji jedi u filmu Ratovi zvijezda: Posljednji Jedi, napokon znamo i službeni naziv 9. epizode u franšizi.

Kada se vratimo u daleku galaksiju ovog prosinca, ponovno pod vodstvom J.J. Abramsa, gledat ćemo nastavak priče pod nazivom: Star Wars: The Rise of Skywalker, a danas imamo prilike i vidjeti prvu najavu.

The Rise of Skywalker nastavlja priču malo nakon događaja u Posljednjem Jediju. Kylo Ren aka Ben Solo (Adam Driver) postao je vođa Prvog reda nakon što je ubio Vrhovnog vođu Snokea. Rey (Daisy Ridley), Finn (John Boyega), Poe Dameron (Oscar Isaac) i nova generacija boraca Pokreta otpora spremaju se za finalnu bitku da spase galaksiju.

Uz novu generaciju, u novom ćemo filmu ponovno imati prilike gledati neka stara, poznata lica iz originalnih filmova: Mark Hamill ponovno će biti Luke Skywalker, a pokojna Carrie Fisher posljednji će se put pojaviti u ulozi generalice Leie Organe, zahvaljujući kadrovima koje je napravila snimajući film Sila se budi. Uz njih stiže i iznenađenje: Billy Dee Williams se vraća kao Lando Calrissian!

Abrams je rekao kako će The Rise of Skywalker označiti završetak još jedne trilogije. Kako planiraju završiti priču i tko je novi Skywalker, saznat ćemo 18. prosinca kada film krene s prikazivanjem.

M.M.K.

Komentari
Neregistrirani korisnik (nemate pravo komentiranja)
 
  • #3
    0 0
    mario mario @ 15.4.2019. 15:04

    Genijalnost se odnosilo na Sheev Palpatine stvar   JJ mi nikad nije bio prvi izbor za SW ali čini mi se da su prihvatili neke kritike što se tiče novog filma.  Vidit ćemo, možda nas opet razočara sve ali s pojavom Emperora nekako vidim jedan epski kraj sage koji će usrećiti fanove.[spoiler/više u kompletnom prikazu teme]

  • #2
    0 0
    langobard langobard @ 15.4.2019. 13:46

    JJ Abrams i genijalnost  ti mora da se šališ?!

  • #1
    1 2
    mario mario @ 15.4.2019. 12:47

    Cijeli vikend sam ga gledao, sad sam opet ful optimističan :D  Kad dođe kraj i čujemo Emperorov smijeh. Wow.. naježio se. :')  Na Star Wars Celebrationu u taj tren publika eksplodirala i onda šlag na kraju - Ian McDiarmid izađe na stage i full on Emperor modu kaže - Roll it again...

    Also... ovo je savršena prilika za share ove genijalnosti. Obrada Sweet Caroline ali na SW način.

Pogledaj sve komentare (3)
Povezane vijesti
Najnovije vijesti

Postavke privatnosti  •  Oglašavanje  •  Impressum  •  Kontakt  •  Uvjeti korištenja  •  Za Webmastere  •  Facebook  •  Twitter
© 2008 - 2024 Moj TV Portal d.o.o. | mojtv.hr - mojtv.net - tv spored - tv program Moj TV - TV Program za 200+ kanala