Moj TV - TV Program za 200+ kanala
Radio Box


Istražiteljica - nova serija na kanalu DIVA
U gradu je Istražiteljica! Gledajte priču o Jenny - udovici, majci, mrtvozornici - na kanalu DIVA nedjeljom u 21h

"Istražiteljica" - nova serija na kanalu DIVA

Serija Istražiteljica (Coroner) govori o liječnici Jenny Cooper, hrabroj forenzičarki koja istražuje tajanstvene smrti u Torontu. Uz priču zasnovanu na slučajevima iz stvarnog života, Jenny je mrtvozornica našeg vremena, odvjetnik preminulih čak i kada je to nezgodno za žive, i branitelj onih koji su nemoćni ili u opasnosti.

Serija je inspirirana bestseler knjigama britanskog autora M.R. Halla i premijerno će biti prikazana na kanalu DIVA u nedjelju 14. travnja u 21h.

Istražiteljica je serija s glavnim ženskim likom, Jenny Cooper, koju igra Serinda Swan, o novoj mrtvozornici koja istražuje sumnjive smrti u Torontu. Nakon smrti supruga nekadašnja liječnica hitne službe pokušava početi ispočetka sa sinom tinejdžerom i izboriti se sa svojom tugom i nervozom, što je povezano s njezinom tajnom iz prošlosti. Rješavanje misterioznih smrti i teških slučajeva nije lak posao, ali ona će napraviti sve da dođe do istine, čak i ako to znači da će se njezina tajna iz prošlosti pojaviti na površini.

"Ona je nevjerojatna, komplicirana, žena puna života. Ona je žena sadašnjice. Pratimo je kao majku i mrtvozornicu, kao ženu svijeta, pratimo njezin ljubavni život i njezino iskustvo s nervozama. Ta divna herojska borba toliko me privukla ovom liku, kako ona jednostavno nastavlja boriti se dalje", izjavila je Adrienne Mitchell, glavna redateljica serije.

U seriji Istražiteljica također igraju: Roger Cross (Dark Matter, The X-Files) kao Donovan "Mac" McAvoy, policijski detektiv koji je i Jennyn partner; Eric Bruneau (Blue Moon) kao Liam, Jennyn novi susjed i Ehren Kassam (DeGrassi: Next Class) kao Ross, Jennyn sin od 17 godina.

Glumačkoj ekipi pridružili su se i Tamara Podemski (Rabbit Fall) u ulozi Alison Trent, Jennyne ekscentrične kolegice; Alli Chung (Dark Matter, The Expanse) kao Taylor Kim, inteligentni detektiv pripravnik; Lovell Adams-Gray (Second Jen) u ulozi dr. Dwaynea Allena, mladi entuzijastični patolog; i Saad Siddiqui (Incorporated, Taken) kao dr. Neil Sharma, Jennyn pronicljivi psihijatar.

Morwyn Brebner (Saving Hope, Rookie Blue) je autor serije i glavni i izvršni producent.

U gradu je Istražiteljica! Gledajte priču o Jenny, udovici, majci, mrtvozornici na kanalu DIVA nedjeljom od 14. travnja u 21h.

Komentari
Neregistrirani korisnik (nemate pravo komentiranja)
 
Povezane vijesti
Najnovije vijesti

Postavke privatnosti  •  Oglašavanje  •  Impressum  •  Kontakt  •  Uvjeti korištenja  •  Za Webmastere  •  Facebook  •  Twitter
© 2008 - 2024 Moj TV Portal d.o.o. | mojtv.hr - mojtv.net - tv spored - tv program Moj TV - TV Program za 200+ kanala