Moj TV - TV Program za 200+ kanala
Radio Box


Video: Farma - Gego diskvalificiran, farmerke na rubu fizičkog obračuna
"Govno jedno malo, žena je bolesna..." - ljutila se Petra Maroje na Sonju Kovač

Video: Farma - Gego diskvalificiran, farmerke na rubu fizičkog obračuna

Nakon što ga je većina farmera dodjelom šibice izabrala za prvog duelista, razočarani natjecatelj pokazao je da ne zna podnijeti kritiku i poraz. Najprije je sasuo niz uvreda na račun Marije, a nezadovoljan je naglo postao i muškim dijelom Farme. Sve ih je okarakterizirao kao 'ulizice i petokolonaše', a dok je sa Simonom u kući za sluge komentirao rezultate udario je kameru. Iako je za protivnika u areni izabrao Marija Mlinarića, u izolaciji je Gego napravio novi prekršaj uništavanjem brvnare. Budući da pravila Farme jasno nalažu kako se sudionici ne smiju ponašati, Gego je zbog oštećivanja imovine i kršenja fair playa diskvalificiran iz showa i večeras napušta Farmu te se dvoboj sutra neće održati.


U tri tjedna svog boravka na Farmi Gego se uspio zamjeriti ostalim farmerima izdvajanjem od drugih tijekom ručka, pljuvanjem u Marijin obrok i odlaskom na spavanje u kokošinjac što su kaznili izabravši ga za duelista. Njegov nesportski potez uništavanja imovine kaznila je produkcija.

Zbog Geginog ponašanja održan je izvanredni obiteljski sastanak. Kocka je kazao razloge zbog kojih je Gego diskvalificiran te rekao kako to nije u skladu s pravilima farme. "Hvala ti lipo, jedva sam to dočekao, dosta mi je svega, ne mogu više. Šta ćemo sad, idemo dalje. Razbio sam dio kućice, jer sam se spremao za dvoboj. Trenirao sam nogama i zid se srušio." , objasnio je Gego te zaključio kako je Farma bila preteška za neshvaćenog umjetnika poput njega.

FARMERKE NA RUBU FIZIČKOG OBRAČUNA

Jutro na Farmi je bilo jako burno. Nakon što je Sonja prigovorila Simoni za sir koji si je napravila s obzirom da se nije dobro osjećala, Petra je doslovno poludjela. 'Prvo ti nisi bila bolesna, a ono nam je bio zadnji kruh, a sada imamo izobilje, a Simona je bila bolesna, kraj priče.' Sonja je tada pokazala da nije tako krhka kako se čini te dreknula na Petru: 'Hoćeš se ti prestati derati na mene!'  Petra se ustala, a Dino je priskočio da ju spriječi da ne nasrne na nju. 'Govno jedno malo, žena je bolesna...' ljutito je rekla Petra.

DINO BI SE MAZIO SA SIMONOM

Iako ga farmerke stavljaju u kontekst s Ivanom, Dino sve više pažnje posvećuje Simonici, a očito da je i Ante imao pravo kada je svojoj dragoj spočitnuo da baca oko na Bubija. Dino je sinoć iskoristio situaciju, te čvrsto obujmio rukama Simonu. Simoni je očito čitava situacija bila neugodna, te je sa smiješkom izbjegavala Bubijev zavodnički pogled. Bubi je odlučio zagrliti Simonu jer se naljutila na njega, no ona se očito tog čina malo i prepala. 'Gledaj me u oči, ovo nije za Antu.'  - provocirao ju je Bubi, no Simona je i dalje u klinču izbjegavala pogled te mu kazala: ' Nisam se naljutila, nemoj mene sada grliti, grli svoju tamo.' te prstom uprla na Ivanu. Simona je onda zaključila: 'Ja imam svoga Antu, pusti mene.'  Ivana je tu situaciju promatrala sa strane, a kada je Bubi konačno ispustio Simonu iz svojih ruku, Ivana se jedva suzdržavala od komentara i odmah prešla na drugu temu. 


Prilikom jednog ranijeg razgovora istog dana, Simona je rekla Ivani: 'Moj Ante ima prćastu guzicu, i ovaj tvoj, Ivana.'  - aludirajući na gazdu. Ivana se i dalje pravila luda i pitala na koga, a Simona joj je kroz smijeh rekla: 'A kog sad, pa mislim na tvog dragog, ljubavi.'  Ivana je očito počela voditi bitku za gazdinu  naklonost, no nakon što mu je rekla da ju počeška, Dino je i to napravio, no poprilično nezainteresirano.

 

Komentari
Neregistrirani korisnik (nemate pravo komentiranja)
 
Pogledaj sve komentare (1)
Povezane vijesti
Najnovije vijesti

Postavke privatnosti  •  Oglašavanje  •  Impressum  •  Kontakt  •  Uvjeti korištenja  •  Za Webmastere  •  Facebook  •  Twitter
© 2008 - 2024 Moj TV Portal d.o.o. | mojtv.hr - mojtv.net - tv spored - tv program Moj TV - TV Program za 200+ kanala