Moj TV - TV Program za 200+ kanala
Radio Box


Novi strašan trailer za Scary Stories To Tell In The Dark
Produkciju horor filma za mlađu publiku preuzeo je legendarni oskarovac Guillermo del Toro

Novi strašan trailer za "Scary Stories To Tell In The Dark"

Uspjeh filma Goosebumps dao nam je do znanja kako još uvijek postoji publika za horor filmove namijenjene mlađima. A s kombinacijom omiljenog književnog serijala i producentske magije oskarovca Guillerma del Tora, Scary Stories To Tell In The Dark se čini kao još jedan izvrstan uradak za djecu (a i odrasle).

Danas imamo prilike vidjeti prvi najavni video za nadolazeći film.

Film je adaptacija djela Alvina Schwarza, koja su imala veliki utjecaj na del Tora dok je bio tinejdžer. Redateljsku palicu drži André Øvredal, a priče za adaptaciju su birali del Toro i Patrick Melton, Marcus Dunstan, Dan Hageman, Kevin Hageman te John August.

Iako će film donijeti nekoliko priča, one neće biti zasebne već će povezati likove u jedan zajednički narativ.

Sinopsis filma otkriva što možemo očekivati:

Godina je 1968. u Americi. Promjena se osjeti u zraku... No naizgled daleko od gradskih nemira je mali grad Mill Valley gdje je kroz generacije sjena obitelji Bellows bila nad svima. Upravo je u njihovom domu na rubu grada Sarah, mlada djevojka sa stravičnim tajnama, pretvorila svoj napaćeni život u niz strašnih priča, zapisan u knjizi koja nadilazi vrijeme - priča koje nalaze način da postanu stvarne za grupu tinejdžera koji otkriju Sarin zastrašujući dom.

Zoe Colletti, Michael Garza, Austin Zajur, Gabriel Rush, Natalie Ganzhorn, Dean Norris i Gil Bellows nalaze se u glumačkoj ekipi, a film bi svjetlo dana trebao ugledati 9. kolovoza ove godine.

M.M.K.

Komentari
Neregistrirani korisnik (nemate pravo komentiranja)
 
Povezane vijesti
Najnovije vijesti

Postavke privatnosti  •  Oglašavanje  •  Impressum  •  Kontakt  •  Uvjeti korištenja  •  Za Webmastere  •  Facebook  •  Twitter
© 2008 - 2024 Moj TV Portal d.o.o. | mojtv.hr - mojtv.net - tv spored - tv program Moj TV - TV Program za 200+ kanala