Moj TV - TV Program za 200+ kanala
Radio Box


TV Preporuke dana - Subota 23.2.
Večeras, uz omiljene serije, izdvajamo i nekoliko vrhunskih filmova, među kojima su oskarovski "Pijanist" i "U dobru i zlu"

TV Preporuke dana - Subota 23.2.

U nastavku pogledajte što smo za vas izdvojili od serija i filmova u večernjem terminu u subotu, 23.2.

SERIJE

Lud zbunjen normalan, Nova TV u 20:10h
U stan preko puta Fazlinovića doseljava novi susjed, ambiciozni lokalni političar. Ivana odlazi nekoliko dana na more, a Faruku ostavlja svog kućnog ljubimca, papagaja po imenu Ogledalce. Kako bi bio na sigurnom, Faruk ga donosi kući, ne sluteći da je Izet toga jutra razradio strategiju obrane od ptičje gripe. U sumanutoj borbi 'protiv peradi', Ogledalce izvlači deblji kraj, a novopečeni susjed ne može vjerovati u kakvo je ludo susjedstvo doselio. Izet ne odustaje od borbe protiv peradi. Opsjednut 'ptičjom gripom', razrađuje plan kako se zaštiti, ali i obogatiti od epidemije novog doba. Međutim, ne može to sam te se udružuje s doktorom Điđimilovićem i susjedom Enesom. Sve bi možda i moglo proći bez problema, da se u posao nije uvukao i Samir. A gdje je Samir, tu je i nova prijevara.

Sherlock i Watson, RTL 2 u 21:45h
Sherlock i Joan traže ubojicu koji je koristio otrovne gljive kako bi ubio profesora botanike te grupu njegovih studenta. U međuvremenu, kada Joan začuje glasne zvuke u susjedstvu, otkriva da njezin susjed iznajmljuje svoj dom za tulume.

Vikinzi, HTV 2 u 22:43h
Heahmund (Jonathan Rhys Meyers) nastoji uvjeriti kralja Alfreda (Ferdia Walsh-Peelo) da je njegovo vjersko djelovanje u službi krune. Ubbe (Jordan Patrick Smith) i Torvi (Georgia Hirst) ojačavaju položaj Vikinga, ali ne odobravaju svi njihove postupke. Na Islandu nestane još jedan naseljenik kolonije.

FILMOVI

U vrtlogu igre, HTV 1 u 20:05h
Šarmantni zastupnik Stephen Collins nalazi se u odboru za nadzor troškova obrane, a smatraju ga i budućnošću njegove stranke. Oči javnosti su uprte u njega sve dok njegova asistentica i ljubavnica ne bude ubijena. Tada sve tajne izlaze na vidjelo. McCaffrey dobiva nalog od glavnog urednika da otkrije tko stoji iza ubojstva, ali ima dvojbu; zastupnik je njegov dobar prijatelj i ne čini mu se moralno istraživati ga. Dok on i njegova partnerica pokušavaju otkriti identitet ubojice, slučajno otkrivaju dobro čuvanu tajnu koja može potresti cijelu zemlju. U gradu bogatih doktora i moćnih političara otkrit će samo jednu istinu: kada su milijuni u pitanju, ničiji ugled, ljubav ili život nisu sigurni.

Vrtoglavica, HTV 3 u 20:35h
Emotivnog Johna "Scottieja" Fergusona (J. Stewart), nekad sposobnog detektiva iz San Francisca, još uvijek progone sjećanja na tragediju koja se zbila tijekom noćne potjere za jednim zločincem. Loveći kriminalca koji je bježao preko gradskih krovova, John se u trenutku nepažnje poskliznuo i, želeći izbjeći pad u smrt, posljednjim atomima snage uhvatio za oluk. Pokušavajući mu pomoći, jedan se policajac tada previše nagnuo i poginuo pri padu sa zgrade. Nakon tog događaja John se počeo panično bojati visine te se, mučen osjećajem krivnje, odlučio povući iz službe.

U dobru i zlu, RTL u 21h
Pat Solatano (Bradley Cooper) je izgubio sve , kuću, suprugu i posao. Završio je u psihijatrijskoj klinici i osam mjeseci kasnije vratio se živjeti s roditeljima (Rober DeNiro i Jacki Weaver) , ali nezadovoljan time odluči učiniti sve kako bi vratio svoj stvari život. Upoznaje misterioznu djevojku Tiffany (Jennifer Lawrence), koja i sama ima mnogo problema i stvari se još više zakompliciraju. Ona mu odluči pomoći da vrati svoj stari život ako on zauzvrat pomogne njoj. Međutim, sve će se promijeniti kada sudbina upetlja svoje prste...

Istjerivači duhova, Nova TV u 21:20h
Trideset godina nakon što je originalni film osvojio svijet, istjerivači duhova vraćaju se na velika platna u malo drugačijoj glumačkoj postavi za nove generacije gledatelja. Redatelj Paul Feig kombinira sve elemente paranormalnih bitaka koje su proslavile originalnu franšizu uz plejadu novih likova koje tumače najhumorističnije glumačke zvijezde današnjice.

Pijanist, HTV 1 u 22:56h
Briljantan pijanist Wladyslaw Szpilman (Adrien Brody), poljski Židov, svjedok je stavljanja ograničenja od Nacistia na Židove u Varšavi, glavnom gradu Poljske. Njegova obitelj je na redu da je prebace u nacističke radne logore, ali on uspijeva pobjeći i izmiče Nacistima te nastavlja živjeti u ruševinama Varšave.

KOMPLETAN TV PROGRAM

M.M.K.

Komentari
Neregistrirani korisnik (nemate pravo komentiranja)
 
Povezane vijesti
Najnovije vijesti

Postavke privatnosti  •  Oglašavanje  •  Impressum  •  Kontakt  •  Uvjeti korištenja  •  Za Webmastere  •  Facebook  •  Twitter
© 2008 - 2024 Moj TV Portal d.o.o. | mojtv.hr - mojtv.net - tv spored - tv program Moj TV - TV Program za 200+ kanala