Moj TV - TV Program za 200+ kanala
Radio Box


TV Preporuke dana - Petak 25.1.
Hladnu večer provedite prd malim ekranima gdje vas čekaju novi nastavci omiljenih serija i nekoliko zabavnih filmova

TV Preporuke dana - Petak 25.1.

U nastavku pogledajte što smo za vas izdvojili od emisija, serija i filmova u večernjem terminu u petak, 25.1.

SERIJE

Mentalist, Doma TV u 20:05h
Jane otkriva važan trag o Red Johnu dok se tim susreće s četvoricom osumnjičenih: Galeom Bertramom, Reedeom Smithom, Rayem Haffnerom i šerifom McAllisterom. CBI istražuje slučaj softverskog inženjera kojeg je ubio dron.

Nijemi svjedok, HTV 2 u 22:09h
Nakon što fotogenična mlada učiteljica nestane, Jacka i Nikki pozovu na poprište, a ubrzo se nađu i u središtu medijske pozornosti. Thomas se u međuvremenu nastoji izboriti za pravdu u ime traumatizirane mlade žene, ubijene u zagonetnim okolnostima... Ekipi pođe za rukom povezati dva slučaja, no sad su na mukama kako bi ih i raspleli. Nikki odlazi u posjet osramoćenom bivšem kolegi koji možda ima odgovor. Thomas otkriva bizarnu istinu o Tininoj smrti.

Ukradeni život, Nova TV u 22:30h
Falko se nakon gubitka brata i dalje ne može sabrati. Vidi samo osvetu za Fahrija. Hasan daje sve od sebe kako bi ga umirio. Bekir se brine samo za sebe. Pritišće Falka riječima da posao treba obaviti što prije, inače će svi biti mrtvi. Mehmet je opet uzrujan jer mu nedostaje ljudi. Osim toga, nije jasno je li Lejla, koje nema kod kuće, s njima ili nije. Kemal, očito kriveći Mehmeta, donosi neočekivanu odluku. Hasan uspijeva smiriti Falka rekavši da će osvetiti Fahrija i odlazi iz njihova skrovišta. Mehmet od policije prima iznenađujuće vijesti. Mehmeta privode. Kad postane jasno da je metak koji je ubio Fahrija došao iz Mehmetova pištolja, situacija postaje ozbiljnija.

FILMOVI

Crvena svjetla, HTV 1 u 20:05h
Dvoje istražitelja paranormalnih prijevara, veteranka Dr. Margaret Matheson i njezin mladi asistent Tom Buckley, proučavaju najrazličitije metafizičke fenomene s ciljem dokazivanja njihovog lažnog podrijetla. Simon Silver, legendarni slijepi medij, pojavljuje se nakon 30 godina misterioznog nestanka, i postaje najveći međunarodni izazov za ortodoksnu znanost i profesionalne skeptike. Tom počinje razvijati intenzivnu opsjednutost sa Silverom, čiji magnetizam postaje sve jači sa svakom manifestacijom neobjašnjivih događaja. Kako se Tom približava Simonu, raste napetost i njegov pogled na svijet je ugrožen...

Kuća lude tetke, RTL u 22:10h
Direktor računovodstva postane žrtveni jarac za propalu mafijašku financijsku prijevaru, ali nagodi se s vlastima da postane svjedok i tako postaje meta mafije. Ipak, uz malu financijsku motivaciju, Madea pristaje da njezin dom postane sigurna kuća, ali otkriva da je direktorova luda obitelj veći problem od mafijaša. Zato Madea kreće na tajni zadatak u New York u ulozi bogatašice i nastoji vratiti novac, izbaciti obitelj iz doma i zaraditi nešto malo sa strane za svoje nevolje.

Posljednja patrola, HTV 1 u 22:32h
Vođeni misijom ispunjavanja policijske zakletve i služenja pravdi, policajci Brian Taylor (Jake Gyllenhaal) i Mike Zavala (Michael Peña) postali su kao braća u svakodnevnom nastojanju da im dan na poslu ne bude Posljednja patrola. Kad patrolirate ulicama South Centrala, najopasnijeg dijela Los Angelesa jedino sigurno je da baš ništa nije sigurno. Rotirajuća svijetla, glasne sirene i napetu akciju prati iskren i često humorističan odnos partnera koji većinu vremena provode u patrolnom autu čekajući poziv. U opasnosti djeluju kao jedan, svjesni da svakog trena mogu poginuti.

Hitch - doktor za ljubav, Nova TV u 23:45h
Hitchens "Hitch" (Will Smith) legendarni je i svojom voljom anonimni "doktor za ljubav". Velikom broju njujorških muškaraca pomogao je da pridobiju žene svog života. Radeći s Albertom (Kevin James) poniznim računovođom kojem se sviđa glamurozna poznata žena Allegra Cole (Amber Valletta), Hitch će napokon upoznati svoju bolju polovicu. Radi se o predivnoj i pametnoj Sari Melas (Eva Mendes), tračerskoj kolumnistici koja slijedi svaki Allegrin korak. Profesionalni samac Hitch odjednom će shvatiti da je ludo zaljubljen u Saru, novinarku čija bi najveća priča moglo biti razotkrivanje najpoznatijega njujorškog "doktora za ljubav".

KOMPLETAN TV PROGRAM

M.M.K.

Komentari
Neregistrirani korisnik (nemate pravo komentiranja)
 
Povezane vijesti
Najnovije vijesti

Postavke privatnosti  •  Oglašavanje  •  Impressum  •  Kontakt  •  Uvjeti korištenja  •  Za Webmastere  •  Facebook  •  Twitter
© 2008 - 2024 Moj TV Portal d.o.o. | mojtv.hr - mojtv.net - tv spored - tv program Moj TV - TV Program za 200+ kanala