Moj TV - TV Program za 200+ kanala
Radio Box


Nova SF serija Spides
NBCUniversal International Networks najavio "Spides" – novu SF triler seriju o zavjerama i invaziji vanzemaljaca – od Palatin Media za Sci Fi

Nova SF serija "Spides"

NBCUniversal International Networks (NBCUIN) najavio je kupovinu serije Spides – novi triler o invaziji vanzemljaca na SCI FI kanalu, destinaciji za fanove znanstvene fantastike i žanra fantazije širom svijeta.  Osam jednosatnih epizoda premijerno će biti prikazane krajem 2019. godine u Velikoj Britaniji, Francuskoj, Iberijskom poluotoku, Njemačkoj, Južnoj Americi, Poljskoj, Rumunjskoj, na Balkanu, Bliskom Istoku, u Africi, Australiji i Brazilu.  

Spides su napisali Rainer Matsutani, Eckhard Vollmar, Peter Hume, Carola Lowitz i Mark Wachholz, a producenti su Katapult Filmproduktion i Red Sun Films u suradnji sa Palatin Media, koji su također i distributeri serije. 

Smještena u suvremeni Berlin, serija Spides prati  Noru – koju igra Rosabell Laurenti Sellers (Game of Thrones) – mladu ženu koja se budi iz kome bez sjećanja na njen prethodni život nakon što je uzela misterioznu drogu; tu je i lokalni detektiv David Leonhart – kojeg tumači Falk Hentschel (Legends of Tomorrow, Marvels Agent of S.H.I.E.L.D.), i njegova partnerica Nique Navar – koju igra Florence Kasumba (Avengers, Black Panther). Detektivi prate trag narkotika koji je povezan sa nestankom na desetine tinejdžera. Kada Nora pokušava otkriti šta joj se dogodilo, počinje razotkrivati zavjeru vanzemaljaca koji koriste umjetnu drogu da bi se ubacili u ljudska bića čija im tijela služe kao stanište. Što više istine Nora otkrije, to će biti jasnije njene osobne mračne tajne: ona je ključ invazije protiv koje se bori.

U seriji Spides također glume: Damian Hardung (Name Of The Rose) kao Alex; Désirée Nosbusch (Bad Banks) kao Norina majka; Susanne Wuest (Parfum) kao dr Bridget Herter, ambiciozna načelnica neurologije na institutu Torsen; Aleksandar Jovanovic (Tatort, Dr Who) kao Robert Prokopp ljutiti šef sigurnosti; Branko Tomović (Homeland, 24) kao Boris, ruski mafijaš; Kimberly Leemans (The Walking Dead, Nashville) kao Cleo, vlasnica noćnog kluba i mnogi drugi. 

“Kao znanstvenofantastični triler sa obratom, Spides će biti više od vanzemaljske serije na našim SCI FI kanalima širom svjeta”, izjavio je Steve Patscheck, izvršni potpredsjednik za programe NBCUniversal International Networks. “Mi fanove znanstvenofantastičnog žanra postavljamo u središte svega što radimo, uključujući nabavku različitog sadržaja koji odgovara gledateljima iz svih djelova svijeta.” 

“Veoma smo uzbuđeni što ekskluzivno najavljujemo seriju Spides na SCI FI kanalima u 2019,” rekla je Katharina Behrends, direktorica NBCUniversal International Networks za Centralnu i Istočnu Europu. “Kao znanstvenofantastični triler sa obrtima, Spides kombinira uzbudljivu priču sa međunarodno priznatim glumcima u okruženju uvijek živopisnog Berlina.” 

“Palatin je ponosan što je NBCUniversal International Networks najbolji mogući partner za ovu izvanrednu seriju. Imali smo dosta sreće da okupimo ovako kvalitetan tim ispred i iza kamera, kao što su glumci Rosabell, Falk, Florence, Damian i Désirée, da nabrojim samo pojedine,” rekao je Bernd Schlötterer, direktor Palatin Media i izvršni producent.

Rainer Matsutani (Raging Inferno, Wild Land, Over My Dead Body) je glavni producent, pisac i reditelj, Alexander Kiening je producent, dok su izvršni producenti Bernd Schlötterer, James Cabourne i Wolfgang Behr. Koproducenti su: Nevision, Sventin Film, Baby Gi i Hollyberg.

Spides se trenutno snima u Berlinu, Nemačkoj. 

Komentari
Neregistrirani korisnik (nemate pravo komentiranja)
 
Povezane vijesti
Najnovije vijesti

Postavke privatnosti  •  Oglašavanje  •  Impressum  •  Kontakt  •  Uvjeti korištenja  •  Za Webmastere  •  Facebook  •  Twitter
© 2008 - 2024 Moj TV Portal d.o.o. | mojtv.hr - mojtv.net - tv spored - tv program Moj TV - TV Program za 200+ kanala