Moj TV - TV Program za 200+ kanala
Radio Box


Farma: Muškarci se čeliče, a farmerke čeznu za seksom
Ivana mami Bubija, a Marija zamišlja razgolićene farmere

Farma: Muškarci se čeliče, a farmerke čeznu za seksom

Rad VS seks
Rad je trenutno primaran kod farmera, dok farmerke počinju sve više razmišljati o seksu. Tu temu prva je načela Ivana Paris izjavom da neće skidati osmijeh s lica, ako je zadovolji šarmantni Dino, no njemu trenutno najveće zadovoljstvo pruža 'pun želudac'. Marija Štrajh također lagano podiže seksualne tenzije nagovaranjem 'mužjaka' da se skinu do pasa, no nitko ne reagira na njene provokativne zahtjeve.

Iako je ženski dio farme počeo maštati o seksu i nježnostima, farmeri uopće o tome ne razgovaraju. Čini se kako su ozbiljno shvatili rad, a kada ih je pohvalio mentor Joža njihovoj sreći nije bilo kraja. Za svoj su rad pri podjeli dukata Renman, Bubi i Mario zaradili čak dva. Svi ostali su dobili po jedan. Muškim farmerima zarada i funkcioniranje farme puno su draže stavke nego čari farmerki, a Marijin zaključak da 'Hormoni divljaju i osjeća se nešto divlje u zraku'  očito se odnosi samo na nježniji spol farme.

Pijana trampa
Simona se cijelo jutro brinula zbog odlaska na trampu, no potrudila se, te je za ovu prigodu odjenula i minicu.

Priznala je Joži kako se nikada nije vozila u kolima s konjskom zapregom, na što joj je on savjetovao da joj Ante kupi konja, s kojim bi se mogla špancirati po Gornjem gradu.

Nakon povratka s trampe vesela se gazdarica vratila s obiljem namirnica. Svima je prepričavala događaje, a priznala je da je čak i ukrala pastu za zube. Osim raznih potrepština Simona je opskrbila farmere s vinom koje se navečer pilo. Cure su malo previše potegnule, a gazdarica Simona je imala pravi show. Simona si je malo popila i poslijepodne na trampi, a nastavila je i s ostalim farmerkama. Prvo je počela plesati, a zatim je izvela svoju plesno-pjevačku točku 'Farma'.

Bila je vesela, no očito je ipak malo pretjerala. Vidno pripita nije mogla leći u krevet, a pri svlačenju joj je pomogla Ivana. Njen novi prijatelj Gego ju je pokrio te zaključio kako je on njezin dobar duh.

Komentari
Neregistrirani korisnik (nemate pravo komentiranja)
 
  • #1
    0 0
    artoffsoul artoffsoul @ 15.3.2009. 0:39

    da na farmi imaju sve što im je potrebno pobrinula se nova TV.

    tu podrazumjevam i ono bijelo što se šmrće, tako je bilo i prošle godine.

    samo još nisam saznao tko im je glavni diler.

    ima vremena isplivat će i ta faca na vidjelo.

Pogledaj sve komentare (1)
Povezane vijesti
Najnovije vijesti

Postavke privatnosti  •  Oglašavanje  •  Impressum  •  Kontakt  •  Uvjeti korištenja  •  Za Webmastere  •  Facebook  •  Twitter
© 2008 - 2024 Moj TV Portal d.o.o. | mojtv.hr - mojtv.net - tv spored - tv program Moj TV - TV Program za 200+ kanala