Moj TV - TV Program za 200+ kanala
Radio Box


25 filmova kojima se veselimo u 2019.
Sretnu i uspješnu novu godinu prepunu samo dobrih filmova i zanimljivog TV programa želi vam ekipa mojTV-a

25 filmova kojima se veselimo u 2019.

U godini pred nama na filmskim na platnima većinom očekuju nastavci omiljenih filmova te tek pokoji novi film ili remake starog. Od bogatog izbora mi smo izdvojili njih 25 kojima se posebno veselimo.

Glass, siječanj 2019.

Završetak trilogije koja je počela filmom Neslomljivi. U filmu Glass, zaštitar David Dunn (Bruce Willis) koristi svoje nadnaravne sposobnosti kako bi pronašao Kevina Wendella Crumba (James McAvoy), poremećenog čovjeka koji ima 24 različite osobnosti.

Extremely Wicked, Shockingly Evil and Vile, siječanj 2019.

Zac Efron nalazi se u ulozi zloglasnog Teda Bundyja u priči o njegovim zločinima. Film je ispričan iz perspektive Bundyjeve dugogodišnje djevojke Elizabeth Kloepfer, koja je godinama odbijala povjerovati u istinu o njemu.

Alita: Battle Angel, veljača 2019.  

Radnja filma je smještena nekoliko stoljeća u budućnost, u gradu Iron City, u kojem napuštenu Alitu u besvjesnom stanju pronalazi suosjećajni cyber-liječnik Ido koji je dovodi u svoju kliniku. Kada se Alita probudi, ne sjeća se tko je, niti prepoznaje svijet u kojem se nalazi. Aliti je sve novo, svako iskustvo joj je prvo. Dok uči navigirati svojim novim životom i ulicama Iron Cityja, Iro je pokušava zaštititi od njezine misteriozne prošlosti, dok joj njezin novi prijatelj s ulice, Hugo, pokušava pomoći da se sjeti svoje prošlosti.

How to Train Your Dragon: The Hidden World, veljača 2019. 

Temeljen na knjizi Cresside Cowell Kako izdresirati zmaja 3, film pronalazi Štucka (Jay Baruchel) u ulozi poglavara i vladara Berka, a njegov zmaj Bezubi postaje vođa svoje vrste. Naravno da sve ne bi bilo jednostavno, životi im se kompliciraju dolaskom ženskog Noćnog bijesa.

Captain Marvel, ožujak 2019.

Brie Larson nalazi se u naslovnoj ulozi. Ona je Captain Marvel aka Carol Danvers, pilotkinja koju spašava Kree i daje joj nadljudske sposobnosti. Zatim se uključuje u intergalaktički rat između Kreeja i njihovih neprijatelja Skrullsa. Kako bi se odmakli od klasične priče o postanku, ovaj nas film uvodi u priču u kojoj je Carol već "pojačanih sposobnosti", ali ćemo se povremeno vraćati i u njenu prošlost kako bismo doznali što joj se točno dogodilo.

Dumbo, ožujak 2019. 

Radnja filma donosi nam vlasnika cirkusa Maxa Medicija (Danny DeVito), koji bivšu zvijezdu Holta Farriera (Colin Farrell) i njegovu djecu Milly (Nico Parker) i Joea (Finley Hobbins) zaduži za brigu oko novorođenog slona koji je zbog ušiju predmet sprdnje u cirkusu koji jedva opstaje. No, kada otkriju da upravo uz pomoć tih svojih ušiju može letjeti, cirkus se nevjerojatno oporavlja te privuče uvjerljivog poduzetnika imena VA Vandevere (Michael Keaton), koji angažira neobičnog slonića za svoj najnoviji zabavni projekt Dreamland. Dumbo leti do novih visina uz pomoć šarmantne i spektakularne trapezistice Colette Marchant (Eva Green), sve dok Holt ne otkrije kako iza sjajne fasade Dreamland skriva mračne tajne...

Shazam!, travanj 2019.

Film Shazam! prati 14-godišnjaka (Angel Asher), koji dobije sposobnosti pretvoriti se u odraslog superjunaka (Zachary Levi) izgovarajući samo magičnu riječ. U stripu je lik čarobnjaka, kojeg će glumiti Hounsou, star 3000 godina i dolazi iz drevnog Egipta. On koristi svoje moći kako bi se borio protiv zla i u potrazi je za nasljednikom, koji bi nastavio njegovu misiju. Svoju moć prenese na Billyja, koji samo treba viknuti njegovo ime - Shazam! - i odmah postaje superjunak s nizom raznih moći.

Hellboy, travanj 2019. 

Film će prikazivati Hellboyevu bitku s drevnom čarobnicom koja želi osvetu protiv čovječanstva pa bi pobjeda nad njom možda zahtijeva malo više demonske moći nego što je normalno. Tvorac stripa Mike Mignola je rekao da je film vrlo vjeran određenoj trodijelnoj priči koju je napravio s umjetnikom Duncanom Fegredom.

Avengers: Endgame, travanj 2019.

Nadolazeći Avengers: Endgame nastavlja tamo gdje je Infinity War završio: Thanos je upravo izbrisao polovicu svog života u svemiru. 

Pokémon Detective Pikachu, svibanj 2019.

Film donosi priču o vrhunskom privatnom istražitelju Harryju Goodmanu (Paul Kitson), koji tajanstveno nestaje, te njegov sin Tim (Justice Smith) mora saznati što se dogodilo. U toj će mu istrazi pomoći Harryjev bivši Pokémon partner, detektiv Pikachu (Ryan Reynolds), urnebesni i preslatki super-detektiv koji je zagonetka čak i sam sebi.

John Wick: Chapter 3, svibanj 2019.

Keanu Reeves se po treći puta vraća u ulogu nemilosrdnog plaćenog ubojice Johna Wicka, a njemu se pridružuju i drugi već poznati likovi: Common se vraća kao Cassian, Laurence Fishburne reprizirat će svoju ulogu Bowery Kinga, a Ruby Rose ponovno će biti Ares.

Aladdin, svibanj 2019.

Redatelj Guy Ritchie prati originalnu priču iz animiranog filma: Aladdin je šarmantni uličar koji upoznaje hrabru i odlučnu princezu Jasmine (Naomi Scott) i kasnije Duha iz svjetiljke (Will Smith), koji bi mogao biti ključan za njihovu budućnost. A njegova će im magična pomoć trebati s obzirom na to da zli, moćni čarobnjak Jafar (Marwan Kenzari) želi ugrabiti svu moć za sebe.

Godzilla: King of the Monsters, svibanj 2019.  

Zemlja je zaražena, a ljudi su za to krivi. To dovodi do toga da nekoliko čudovišta - uključujući Godzillu, Mothru, Rodana i troglavog King Ghidoraha - izađu iz skrovišta i počnu borbu jedni protiv drugih.

Dark Phoenix, lipanj 2019.

U Dark Phoenixu, X-Meni se sučeljavaju s njihovim najtežim i najsnažnijim protivnikom do sad: jednom od njih - Jean Gray. Tijekom spasilačke misije u svemiru, Jean skoro pogine kada bude pogođena tajanstvenom kozmičkom silom. Kad se vrati kući, ova snaga ne samo da je čini beskrajno moćnijom, već i daleko nestabilnijom. Hrvajući se s ovim entitetom u sebi, Jean oslobađa svoje moći na načine na koje ih ne može ni shvatiti ni kontrolirati.

Toy Story 4, lipanj 2019.

Woody je oduvijek bio siguran u svoje mjesto u svijetu i da mu je prioritet briga o svom djetetu, bio to Andy ili Bonnie, ali kad Bonnie u svoju sobu doda novu igračku pod imenom Forky, avantura na putovanju zajedno sa starim i novim prijateljima pokazat će Woodyju koliko svijet može biti velik za igračku.

Spider-Man: Far From Home, srpanj 2019.

Nakon događaja u filmu "Avengers: Endgame" Peter Parker i njegovi prijatelji odlaze na ljetne praznike u Europu gdje se Peter nađe u borbi za spas prijatelja protiv zlikovca pod imenom Mysterio.

The Lion King, srpanj 2019.

Nova igrana-CGI verzija omiljenog Disneyjevog animiranog klasika iz 1994. godine.

Hobbs and Shaw, kolovoz 2019.

Spin-off film Brzih i žestokih. Dwayne Johnson i Jason Statham vraćaju se kao specijalni agent Luke Hobbs i kriminalni veleum Deckard Shaw. Iako su njih dvojica često u sukobu, u ovom ih filmu očekujemo gledati ujedinjene protiv zajedničkog neprijatelja.

Artemis Fowl, kolovoz 2019.

Kenneth Branagh režira film koji slijedi 12-godišnjeg genijalca Artemisa Fowla, potomka dugog reda kriminalnih veleumova, dok se nalazi u borbi lukavosti protiv moćne i skrivene rase vila koje bi mogle biti iza nestanka njegovog oca.

Once Upon a Time in Hollywood, kolovoz 2019.

Priča je smještena na kraj 60-ih i prati razne likove, ali je usmjerena na bivšu televizijsku vestern zvijezdu Ricka Daltona (DiCaprio) i njegovog dvojnika Cliffa Bootha (Pitt). Njih dvojica se pokušavaju snaći u novom neprepoznatljivom Hollywoodu, u vrijeme kada Mansonov kult operira. Daltonova veza s Mansonovim ubojstvima je njegova susjeda Sharon Tate (Margot Robbie).

It: Chapter Two, rujan 2019.

Knjiga Ono govori o grupi prijatelja koja zajedno krene u borbu protiv demona koji opsjeda njihov grad, a koji se ukazuje u obliku klauna Pennywisea. Dok u knjizi paralelno pratimo prošlost i sadašnjost (odnosno njihove odrasle verzije), studiji su se odlučili snimiti prvi film koji se fokusirao na djecu u prošlosti, a nastavak će se odvijati u sadašnjosti s odraslim glumcima. No, nastavak će imati neke poglede u prošlost pa možemo očekivati istu dječju glumačku postavu u nekim scenama.

Joker, listopad 2019.

Priče usmjerena na Jokera i događaje koji su ga doveli do toga da postane kriminalac, psihopat sa sadističkim i uvrnutim smislom za humor i glavni Batmanov neprijatelj.

Star Wars: Episode IX, prosinac 2019.

Redatelj i koscenarist J.J. Abrams ima cilj ovim filmom kraju privesti priču o Skywalkeru, završavajući priču koju je započeo filmom Sila se budi, s tri glavna lika: Rey (Daisy Ridley), Kylo Renom (Adam Driver) i Finnom (John Boyega). Naravno, ne smijemo zaboraviti i Oscara Isaaca u ulozi Poea Damerona.

The Irishman, 2019. 

Najskuplji film legendarnog Martina Scorsesea se temelji na knjizi "I Hear You Paint Houses" Charlesa Brandta o Franku Sheeranu, sindikalnom šefu kojeg glumi De Niro i njegovoj navodnoj ulozi u nestanku Jimmyja Hoffe (Pacino) iz 1975. godine.

Rambo 5: Last Blood, 2019.

U svojoj posljednjoj avanturi Rambo će pokušati spasiti grupu djevojaka koje je otela organizacija trgovaca robljem. Put ga vodi u Meksiko uz pomoć novinara.

M.M.K.

 

Komentari
Neregistrirani korisnik (nemate pravo komentiranja)
 
Povezane vijesti
Najnovije vijesti

Postavke privatnosti  •  Oglašavanje  •  Impressum  •  Kontakt  •  Uvjeti korištenja  •  Za Webmastere  •  Facebook  •  Twitter
© 2008 - 2024 Moj TV Portal d.o.o. | mojtv.hr - mojtv.net - tv spored - tv program Moj TV - TV Program za 200+ kanala