Moj TV - TV Program za 200+ kanala
Radio Box


TV Preporuke dana - Nedjelja 21.10.
Iz večerašnjeg programa uz novi Supertalent i napete serije, izdvajamo i nekoliko izvanrednih filmova

TV Preporuke dana - Nedjelja 21.10.

U nastavku pogledajte što smo za vas izdvojili od emisija, serija i filmova u večernjem terminu u nedjelju, 21.10.

SERIJE

Viktorija, HTV 2 u 20:05h
Zabrinuta da će brak između sina francuskoga kralja i španjolske kraljice iznjedriti opasan savez, Viktorija se uputi na svoje prvo putovanje na europski kontinent kako bi pokušala odvratiti prepredenoga francuskog monarha od toga nauma.

Supertalent, Nova TV u 20:10h
Ove nedjelje u Supertalentu nastupit će 79-godišnja Vanja Andriollo koja će se predstaviti plesom za kojega tvrdi da joj daje energiju te da joj je spasio život kada su joj liječnici prognozirali samo pola godine života. Naime, ova rođena Šibenčanka s pulskom adresom kaže kako je prije osam godina oboljela od karcinoma bubrega, a nakon niza operacija doktori su joj rekli kako ima samo šest mjeseci života ukoliko ne pristane na kemoterapiju. „Odlučila sam se protiv kemoterapije i nakon osam godina još živa!“ priča Vanja i dodaje: „Kizomba mi je spasila život!“ Na Supertalentu će nastupiti sa svojim plesnim partnerom, Francuzom Ozyjem Shineom. „Želim pokazati ljudima kako ples može liječiti i da se čovjek još u 80-oj godini života može osjećati mladim!“ ističe Vanja.

CSI Miami, RTL 2 u 22h
Forenzičari su pozvani u dom Tonyja Enrighta, uspješnog producenta pornografskih filmova kojeg Jesse Cardoze poznaje od ranije te krivi za smrt svoje supruge. Tulum u Tonyjevoj kući završi tragedijom -  u spavaćoj sobi pronađena mrtva Leslie Stultz, a Tonyjeva djevojka Anna u nesvijesti. Anna objašnjava da je Leslie bila glavna zvijezda Tonyjevih filma. Forenzičari pretpostavljaju da Anna bila drogirana. Walter pronalazi uređaj za prisluškivanje u sobi, a Jesse ostatke droge u Anninoj čaši. Leslie je ubijena olovkom, koja se je očigledno ubojici našla u blizini, a otisak na olovci otkiva da je bila u ruci Coopa Dalyja, bivšeg Miami Dolphins igrača koji sada radi za Tonyja.

FILMOVI

Nikita, HTV 2 u 21h
Nakon neuspješne pljačke ljekarne, policija privodi narkomanku Nikitu (Anne Parillaud). Premda je osudi na smrtnu kaznu policija iscenira nezinu smrt i odluči joj pružiti još jednu priliku: da za protuobavještajnu službu uklanja nepoželjne ljude...

Gravitacija, RTL u 22:15h
Dr. Ryan Stone (Bullock) briljantna je medicinska inženjerka kojoj je ovo prva misija, a uz nju je iskusni astronaut Matt Kowalski (Clooney), no naizgled rutinska misija završava katastrofom. Letjelica je uništena, a Stone i Kowalski ostaju sami u tami svemira, gdje imaju samo jedan drugoga. Zaglušujući muk ukazuje na to da su izgubili svaku vezu sa Zemljom…i svaku šansu za spas. Strah se pretvara u paniku, a svaki jecaj troši ono malo kisika što im je ostalo. Jedini put kući možda je krenuti još dublje u tamu svemira...

Bilježnica, Doma TV u 22:15h
Ostarjeli Noah (R. Gosling) redovito posjećuje Allie (R. McAdams), staru, polusenilnu ženu koja boravi u domu za starije i nemoćne. Ne želeći joj dosađivati naklapanjima o svojoj monotonoj svakodnevici, on joj odluči čitati priču zapisanu u staroj bilježnici. U njoj je, naime, detaljno opisano svjedočanstvo mladoga para iz četrdesetih godina čija je strastvena veza bila prekinuta nakon što su se razdvojili tijekom Drugog svjetskog rata.

Čovjek od čelika, Nova TV u 22:30h
Clark Kent, mladi novinar, prisiljen je suočiti se sa svojim vanzemaljskim podrijetlom kada General Zod, jedan od posljednjih pripadnika Kentovog naroda, izvrši invaziju na Zemlju. Kako bi zaštitio čovječanstvo i svoj novi dom, mladi junak odluči prihvatiti sudbinu i postaje Superman - čovjek od čelika.

KOMPLETAN TV PROGRAM

M.M.K.

Komentari
Neregistrirani korisnik (nemate pravo komentiranja)
 
Povezane vijesti
Najnovije vijesti

Postavke privatnosti  •  Oglašavanje  •  Impressum  •  Kontakt  •  Uvjeti korištenja  •  Za Webmastere  •  Facebook  •  Twitter
© 2008 - 2024 Moj TV Portal d.o.o. | mojtv.hr - mojtv.net - tv spored - tv program Moj TV - TV Program za 200+ kanala