Moj TV - TV Program za 200+ kanala
Radio Box


TV Preporuke dana - Petak 12.10.
Večeras pratite utakmicu između hrvatske i engleske nogometne reprezentacije ili uživajte u odabranim serijama i filmovima

TV Preporuke dana - Petak 12.10.

U nastavku pogledajte što smo za vas izdvojili od emisija, serija i filmova u večernjem terminu u petak, 12.10.

SERIJE

Endeavour - Mladi Morse, HTV 2 u 20:05h
Umorstvo u vojnoj bazi prijeti razotkrivanjem vojnih tajni. Prosvjed u frizerskom salonu razotkrije prikriveni rasizam u Oxfordu.

Liga nacija: Hrvatska - Engleska, Nova TV u 20:15h
Hrvatska će zaigrati novu utakmicu UEFA-inog natjecanja Liga nacija i to s – Engleskom. Na Rujevici će se odigrati svojevrsna repriza polufinala SP-a, a obje momčadi kreću po prve bodove u Ligi nacija nakon što su, u prvim utakmicama, poražene od Španjolske.

SEAL Team, Doma TV u 21:15h
Jason i tim na korak su do osvećivanja smrti tima Echo kad pronađu novac koji je financirao njihovo ubojstvo na obližnjoj farmi maka gdje se prije proizvodio heroin.

FILMOVI

Paklena kuhinja, HTV 1 u 20:05h
Kuhar Adam Jones imao je sve - i sve je izgubio. Rock - zvijezda s dvije Michelinove zvjezdice, lošim navikama i reputacijom bivšeg enfant terrible pariške ugostiteljske scene svaki bi put sve učinio - drugačije. Jedino do čega mu je ikad bilo stalo bilo je uzbuđenje stvaranja eksplozije okusa. No, da bi dobio svoju kuhinju i onu treću zvjezdicu koju Michelin dodjeljuje, a njemu neprestano izmiče, morat će na svoju stranu pridobiti one najbolje, uključujući prelijepu Helene.

Koma, HTV 2 u 22:25h
Nakon što pacijent doktorice Susan Wheeler (Bujold) završi u komi nakon onog što bi trebala biti rutinska operacija, ona odluči malo bolje pogledati bolničku dokumentaciju. Uskoro dolazi do zastrašujućih otkrića, broj smrti kod mladih pacijenata se drastično povećao. Slijedeći dokaze otkriva da su sve tajanstvene operacije obavljenje u istom bolničkom odijelu,a tijela se kasnije odvoze u institut Jefferson.

Kraljevstvo nebesko, RTL u 22:25h
Orlando Bloom glumi lik Baliana, kovača koji je izgubio svoju obitelj i tako gotovo izgubio i svoju vjeru. Vjerski ratovi koji bjesne u dalekoj Svetoj Zemlji čine mu se tuđima, ali on ipak biva uvučen u tu strašnu dramu. Između poganstva i intriga srednjovjekovnoga Jeruzalema, on se zaljubljuje i pronalazi snagu za novi početak.

KOMPLETAN TV PROGRAM

M.M.K.

Komentari
Neregistrirani korisnik (nemate pravo komentiranja)
 
Povezane vijesti
Najnovije vijesti

Postavke privatnosti  •  Oglašavanje  •  Impressum  •  Kontakt  •  Uvjeti korištenja  •  Za Webmastere  •  Facebook  •  Twitter
© 2008 - 2024 Moj TV Portal d.o.o. | mojtv.hr - mojtv.net - tv spored - tv program Moj TV - TV Program za 200+ kanala