Moj TV - TV Program za 200+ kanala
Radio Box


Prvi odabir sluge i sluškinje
Prvi farmeri Đurđica i Srećko spakirali svoje stvari

Prvi odabir sluge i sluškinje

Prvo glasovanje farmera za slugu i sluškinju šeste sezone Farme iznjedrilo je prvih dvoje farmera, Đurđu i Srećka, koji su po završetku Mijina posjeta spakirali svoje stvari i preselili se u kućicu za sluge. „Đurđica, zato što se od početka  nije dobro uklopila u naš tim i uvijek se izdvaja. Nije htjela spavati s nama zato što joj je sve prljavo i sve joj smeta, a Srećko zato što od svih muških farmera najmanje radi.“, obrazložila je svoj odabir Matea, a velika većina također je dala isti argument. „Oni se mene možda boje. Ne kao čovjeka nego da im prijeti opasnost u borbi, u duelu. Drugi razlog je taj što sam ja jedini stao da obranim Đurđicu“, zaključio je Srećko, a Đurđa je kazala da je i očekivala kako će upravo ona biti sluškinja.

Na sastanku su se farmeri dotaknuli i Franinog gazdovanja. Dok je Lucija bila malo blagonaklona u kritici, Srećko je svoje nezadovoljstvo izjavio jasno i glasno te rekao: „Jako loš gazda. Katastrofa! On ne zna doći kao čovjek čovjeku i reći: Bi li ti htio nešto napraviti?.Sad si dobio jedan zadatak, za dvije minute već si dobio drugi zadatak, nije prošlo pet minuta, već si na trećem. I onda ti trči za glavom jel' gotovo, jel' gotovo!.“  Frani se Srećkova kritika nije svidjela, pa mu je rekao kako ne izvršava dobro zadatke koje mu je dao.

Farmeri trenutno raspolažu s 18 dukata. Brojka se može povećavati s obzirom na to koliko će raditi, što će izrađivati i što će prodavati. Zarađivati mogu od svoga rada i mlina, ali ključ od mlina još nisu pronašli. Za stolom je veliki broj ljudi, a hrane je malo. Stoga, morat će pametno napraviti narudžbu za trgovačkog putnika. Posjetio ih je zanatlija koji im je došao pokazati kako se proizvodi vapno. „Sam proces je jako zanimljiv, nisam uopće to znao.“, komentirao je Ozren, a Frane je dodao: „Svaka čast onome tko se bavi s time, ali nisam ja za to.“

Čini se kako će na farmi najteži posao biti međuljudski odnosi. Kako će se na tom području razvijati situacija i kako će se Srećko i Đurđica snaći u ulozi sluge i sluškinje, ostaje nam za vidjeti.

Komentari
Neregistrirani korisnik (nemate pravo komentiranja)
 
Povezane vijesti
Najnovije vijesti

Oglašavanje  •  Impressum  •  Kontakt  •  Uvjeti korištenja  •  Za Webmastere  •  Facebook  •  Twitter
© 2008 - 2018 Moj TV Portal d.o.o. | mojtv.hr - mojtv.net - mojtvportal.si Moj TV - TV Program za 200+ kanala