Moj TV - TV Program za 200+ kanala
Radio Box


Giuliana Rančić se vraća kao jedan od voditelja E! Newsa
Popularna voditeljica zabavnog programa se vraća kao voditeljica dugogodišnje zabavne emisije "E! News" uz voditelja Jasona Kennedya

Giuliana Rančić se vraća kao jedan od voditelja "E! Newsa"

E! Entertainment Television je objavila da se Giuliana Rančić vraća na E! News, vodeće vijesti iz svijeta zabave za milenijalce koje se prikazuju na nekoliko platformi. Rančić će voditi televizijsku seriju E! News, koja se emitira uvečer u 23:00 od srijede do subote, i pokriva najznačajnije vijesti iz pop kulture o kojima svi pričaju. Rančić je dio E! obitelji od 2002. kada joj se pridružila kao dopisnik za E! News, a potom je bila jedna od voditeljica od 2005-2015. Od 4. rujna pridružit će se voditelju Jasonu Kennedyu.

"Giuliana je nevjerojatno karizmatična i cijenjena novinarka zabave. Kao dugogodišnji član E! obitelji, zadovoljstvo mi je da joj poželim sretan povratak na E! News", rekao je John Najarian, Izvršni potpredsjednik i Generalni direktor News & Digital E!. "Iako je E! News doživio vrtoglavi rast na digitalnim i društvenim medijima, također smo se nastavili širiti i usavršavati u domeni televizije, a Giuliana je odličan dodatak našoj seriji koja se emitira  vikendom uvečer i nastavlja biti najgledanija franšiza vijesti iz svijeta zabave među mladim ženama."

"Povratak na E! News za mene i danas predstavlja jednako uzbuđenje kao i prije 16 godina kada sam se pridružila emisiji i započela predivnu karijeru", rekla je Rančić. "Vođenje emisije uz jednog od mojih najboljih prijatelja, Jasona Kennedya, u jednom od najtalentiranijih timova u zabavnom novinarstvu čini ovaj potez još posebnijim. Jedva čekam da se ponovo povežem s gledateljima E! News i da još jednom krenem na ovo zajedničko putovanje."

Tim E! News je sačinjen od novinara zabave i nastavit će uključivati široku lepezu dopisnika na svim platformama. E! News se emitira u preko 160 zemalja, može se pohvaliti najmlađim i najraznovrsnijim gledateljima i predstavlja jedini brend pop kulture na više platformi koji ima mjesečnu gledanost od 77 milijuna ljudi samo na američkim klasičnim i digitalnim medijima.  E! News producira E! Entertainment Television, a Jennifer Lavin je izvršni producent.

Pored toga što će nastaviti sa svojim voditeljskim obavezama za E! News, Giuliana će također nastaviti voditi čuvenu E! emisiju Live From the Red Carpet koja pokriva najvažnije večeri pop kulture.

Komentari
Neregistrirani korisnik (nemate pravo komentiranja)
 
Najnovije vijesti

Postavke privatnosti  •  Oglašavanje  •  Impressum  •  Kontakt  •  Uvjeti korištenja  •  Za Webmastere  •  Facebook  •  Twitter
© 2008 - 2024 Moj TV Portal d.o.o. | mojtv.hr - mojtv.net - tv spored - tv program Moj TV - TV Program za 200+ kanala