Moj TV - TV Program za 200+ kanala
Radio Box


TV Preporuke dana - Nedjelja 12.8.
Kraj vikenda provedite pred malim ekranima gdje vas očekuje bogat filmski program te nekoliko serija

TV Preporuke dana - Nedjelja 12.8.

U nastavku pogledajte što smo za vas izdvojili od emisija, serija i filmova u večernjem terminu u nedjelju, 12.8.

SERIJE

Sin, HTV 1 u 21:04h
Prerijski Cvijet se 1849. godine dvoumi između ljubavi i dužnosti. Godine 1915. Pete se sve više zbližava s Mariom, a Eli Phineasu odaje opasnu tajnu.

CSI Miami, RTL 2 u 23:05h
Na kraju radnog dana, dok se vraćao u kombi, dostavljač Doug Gavoli napadnut je s leđa i zadavljen žicom. Ryan i Eric razgovaraju s Marcosom Trejom, koji tvrdi da se Doug ružno odnosio prema svojoj djevojci. U mrtvačnici Walter primjećuje na Dougovoj majici sluz, koja dokazuje da je 16-godišnji Travis pljunuo na njega. Ryan i Natalia daju se u potragu za Travisom, koji u bijegu i strahu proguta vrećicu punu droge.

CSI, Doma TV u 23:50h
Nakon romantične večere i proslave godišnjice braka, bračni par je ubijen, a njihov je automobil ukraden. Mogućnost kvalitetnog prikupljanja dokaza i tragova ugrožena je kišom koja je preduhitrila CSI tim. Automobil je uskoro pronađen, no u međuvremenu se pretvorio u poprište novog zločina. U međuvremenu, Catherine istražuje odgovornost gradskog projektanta, tvorca zgrade u čijem su rušenju poginule tri starije žene.

FILMOVI

Fokus, Nova TV u 21:30h
Iskusni prevarant Nicky (Will Smith) u stanju je svakoga uvjeriti u štogod poželi. Jednoga dana na vrata mu pokuca lijepa Jess (Margot Robbie) s molbom da je nauči svemu što zna. Njih dvoje odmah kliknu i ona postaje njegova pripravnica, čak i više od toga. Bolje od ikoga prije ona savladava tajne zanata, iako je u stvari riječ samo o jednoj: Sve se svodi na skretanje pažnje.

Transformeri, RTL u 21:40h
Prije mnogo godina, na udaljenom planetu Cybertron vodio se rat između plemenitih Autobota i prevrtljivih Decepticona, različitih vrsta robota koji se mogu transformirati, koji su se bili sukobili zbog kontrole nad mističnim talismanom koji svome vlasniku omogućava neograničenu moć. Autoboti su talisman uspjeli prokrijumčariti s planeta, ali za njim je krenuo i zli Megatron. Čitavo stoljeće kasnije, na Zemlji, na kojoj ljudi ništa ne znaju o toj bitci, Sam Witwicky (Shia LaBeouf) kupuje svoj prvi automobil, ne znajući kako je vozilo ujedno i Autobot Bumblebee. Robotov zadatak je Samova zaštita, jer mladić posjeduje naočale na koje je prije mnogo godina ucrtana mapa do talismanova nalazišta. Zle snage neće dozvoliti da ih to spriječi u naumu.

Oči širom zatvorene, Doma TV u 21:45h
Na božićnom domjenku bogatog i nekovencionalnog Victora Zieglera (Sydney Pollack), provokativni i bezazleni flert postaje sumnjiv kad se dr. William Harford (Tom Cruise) i njegova seksi supruga Alice (Nicole Kidman) promatraju s udaljenosti. Poslije, ovaj naizgled savršeni bračni par, nastavlja sa svojim seksualnim maštanjima, ali s drugim osobama. U svijetu stvarnosti i iluzije William se bori s ljubomorom i opsesijama i skrivenim željama. Hoće li ostvariti svoje erotske fantazije ili će ostati skrivene duboko u njemu? Čovjek katkad vidi bolje s očima širom zatvorenim...

Ivica i Marica: Lovci na vještice, Nova TV u 23:20h
Jeremy Renner i Gemma Arterton glume brata i sestru, koji nakon proživljene traume i bijega iz kuće medenjaka odluče svoj život posvetiti lovu i ubijanju vještica. Naoružani do zuba, dvojac se bori protiv čudovišta i traga za zlom vješticom koja otima djecu. U jednom trenutku vještica otima petero djece iz sela, a Ivica i Marica bez razmišljanja kreću u lov. Imaju oružje, stav i iskustvo za pobjedu, ali ovog će se puta morati suočiti sa puno snažnijim silama zla.

KOMPLETAN TV PROGRAM

M.M.K.

Komentari
Neregistrirani korisnik (nemate pravo komentiranja)
 
Povezane vijesti
Najnovije vijesti

Postavke privatnosti  •  Oglašavanje  •  Impressum  •  Kontakt  •  Uvjeti korištenja  •  Za Webmastere  •  Facebook  •  Twitter
© 2008 - 2024 Moj TV Portal d.o.o. | mojtv.hr - mojtv.net - tv spored - tv program Moj TV - TV Program za 200+ kanala