Moj TV - TV Program za 200+ kanala
Radio Box


TV Preporuke dana - Subota 11.8.
Subotnju večer provedite pred malim ekranima gdje vas očekuju nove epizode zabavnih serija i nekoliko vrhunskih filmova

TV Preporuke dana - Subota 11.8.

U nastavku pogledajte što smo za vas izdvojili od emisija, serija i filmova u večernjem terminu u subota, 11.8.

SERIJE

Lud zbunjen normalan, Nova TV u 20:10h
Kako bi sačuvao mladalački izgled Šukrija koristi hidratantne kreme. Zabrinut za svoj izgled i Izet odlučuje napraviti nešto po tom pitanju. Kako bi došao do najboljih preparata za pomlađivanje on u priču uključuje Samira. Nesretnim slučajem Faruk će otkinuti glavu lutki koju je Ajni prije smrti poklonila njena mama, a istovremeno će Šukrija slomiti punu bocu Izetove skupocjene maksuzije. Oba ta događaja će nizom okolnosti biti pripisani Zumri. Ni kriva ni dužna Zumra će dobiti otkaz.. Faruk je odlučan da okonča svoju vezu s Ajnom. Obzirom na njen temperament nije lako donijeti odluku kako to učiniti. Izet i Damir odlučuju mu pomoći u tome.

Monk, RTL 2 u 21:20h
Monk sumnjiči TV zvijezdu (Bill Burkea) popularne krim-serije da je je ubio svoju bivšu ženu kako ne bi morao s njom dijeliti zaradu. No problem je u tome što je u vrijeme ubojstva TV zvijezda bila ispred svoje kuće s paparazzijem. Sada Monk mora doznati je li svjedočenje najvećeg obožavatelja glumca doista istinito.

Državna tajnica, HTV 2 u 22:03h
Nakon što su otkrili tajnu koja bi mogla uništiti ugled Marije Ostrov (Angela Gots), Elizabeth i predsjednik Dalton odlaze u Švicarsku kako bi se sastali s njom i iskoristili tu informaciju za mirno rješavanje sukoba s Rusijom koji sve više eskalira. Dmitri traži da ga razriješe dužnosti špijuna.

FILMOVI

Gran Torino, Doma TV u 19:55h
Walt Kowalski (Clint Eastwood), mrzovoljni je udovac koji se i dalje čvrsto drži svojih predrasuda unatoč svim promjenama koje se dešavaju u susjedstvu. Jedina radost u njegovom životu je automobil Gran Torino kojeg redovito održava. No, kada Thao (Bee Vang), Waltov mladi susjed, pokuša ukrasti vrijedni automobil kako bi se priključio bandi, Walt shvati da je konačno pronašao novu svrhu u životu.

Sve zbog jednog dječaka, HTV 1 u 20:05h
Will (H. Grant), junak ove priče, ciničan je, samoživ, nezreo i za sve oko sebe nezainteresiran samac. On nije u stanju imati dulje veze sa ženama i spada u onu vrstu muškaraca koji vole mnoge žene radije nego jednu. Nakon niza prekida padne mu na pamet da mu je bolje hodati sa samohranim majkama nego sa slobodnim curama, jer vjeruje da će samohrane majke biti manje zahtjevne i da će ih lakše napuštati. Zato se pridruži skupini samohranih majki i među njima odabere najzgodniju plavušu, Susan, te izmisli da je samohrani otac. Preko Susan će upoznati njezinu prijateljicu Fionu (T. Collette) i Fioninog devetogodišnjeg sina Marcusa (N. Hoult).

Pirati s Kariba: Na kraju svijeta, RTL u 21:25h
Ovoga puta Kapetan Jack se našao u problemima iz kojih se neće tako lako izvući, kako bi ga spasili iz ralja smrti Will i Elizabeth se moraju ujediniti bivšim neprijateljem, Kapetanom Barbossom. No dok oni spašavaju Jacka svijet pirata se ruši dok morem plovi Leteći Holandez pod vodstvom Lorda Becketta.

Ubojstvo po brojevima, HTV 1 u 21:48h
Cassie Mayweather (Sandra Bullock) je detektivka Odjela za ubojstva, profesionalka na tragu dvojici srednjoškolaca, Richardu Haywoodu (Ryan Gosling) i Justinu Pendletonu (Michael Pitt), koji su počinili naizgled savršeno ubojstvo, ne ostavivši nikakvih dokaza, a čini se ni motiva. No, iako su psihopat Justin i razmaženi Richard svoje ubojstvo nedužne djevojke pomno isplanirali, nisu računali na Cassienu predanost i njezinog novog partnera,  neiskusnog Sama Kennedyja (Ben Chaplin), koji svoj posao obavlja strogo prema pravilima.

KOMPLETAN TV PROGRAM

M.M.K.

Komentari
Neregistrirani korisnik (nemate pravo komentiranja)
 
Povezane vijesti
Najnovije vijesti

Postavke privatnosti  •  Oglašavanje  •  Impressum  •  Kontakt  •  Uvjeti korištenja  •  Za Webmastere  •  Facebook  •  Twitter
© 2008 - 2024 Moj TV Portal d.o.o. | mojtv.hr - mojtv.net - tv spored - tv program Moj TV - TV Program za 200+ kanala