Moj TV - TV Program za 200+ kanala
Radio Box


Premijera nove serije Castle Rock
Svijet čuvenog pisca Stephena Kinga stiže u novoj seriji, a na HBO GO usluzi već su dostupne prve epizode

Premijera nove serije "Castle Rock"

Gledatelji mogu uploviti u jezivi svijet čuvenog pisca bestselera Stephena Kinga u novoj desetodijelnoj seriji Castle Rock, čije su prve četiri epizode već dostupne na HBO GO-u, a po jedna nova epizoda dolazit će u ponudu svakog četvrtka. Premijera na HBO 3 kanalu će biti 26. kolovoza.

Kombinirajući mitologiju i intimne priče likova iz Kingovih najpopularnijih romana, serija predstavlja sagu o tami i svjetlosti koja se odigrava na nekoliko kvadratnih kilometara šumovitog kraja u američkoj državi Maine. Izmišljeni gradić Castle Rock u Mainu zauzima značajno mjesto u Kingovom književnom opusu: radnje romana Cujo, Tamna polovica, Ono i Potrebne stvari, kao i novela Tijelo i brojnih kratkih priča kao što je Rita Hayworth i iskupljenje u Shawshanku su ili smještene u Castle Rock ili na neki način povezane sa tim gradićem.

Castle Rock je jedinstvena psihološka horor-serija i prvo ovakvo istraživanje tema i svjetova koji objedinjuju Kingov opus, koje se naslanja na njegove kultne priče omiljene čitateljima širom svijeta.

U glavnim ulogama su André Holland (Mjesečina, Selma), Melanie Lynskey, (Zajedništvo, Ni na nebu ni na zemlji) i Bill Skarsgård (Ono, Atomska plavuša), uz Jane Levy (Čistilište u predgrađu, Besramnici) i Sissy Spacek (Carrie, Rudareva kći). Scott Glenn (Preostali) je među gostujućim glumcima. 

Seriju nam donose J.J. Abrams i njegova producentska kuća Bad Robot Productions u suradnji sa Warner Bros. Television. Sam Shaw i Dustin Thomason su razvili projekt za televiziju i također su izvršni producenti uz J.J. Abramsa, Stephena Kinga, Bena Stephensona, Marka Laffertyja i Liz Glotzer.

Komentari
Neregistrirani korisnik (nemate pravo komentiranja)
 
Povezane vijesti
Najnovije vijesti

Postavke privatnosti  •  Oglašavanje  •  Impressum  •  Kontakt  •  Uvjeti korištenja  •  Za Webmastere  •  Facebook  •  Twitter
© 2008 - 2024 Moj TV Portal d.o.o. | mojtv.hr - mojtv.net - tv spored - tv program Moj TV - TV Program za 200+ kanala