Moj TV - TV Program za 200+ kanala
Radio Box


Red Carpet obilježava 300. emisiju
Nakon šest godina rintanja, novinari najžuće domaće emisije spremni su za veliki jubilej

"Red Carpet" obilježava 300. emisiju

Najdugovječniji showbiz magazin već šest godina donosi priče iz svijeta domaćeg i stranog showbiza, a u njemu su stasale i neke od najboljih voditeljica u Hrvatskoj. Ove godine Red Carpet obilježava svoju 300. obljetnicu, a što će donijeti ovo jubilarno izdanje gledatelji mogu provjeriti 22. ožujka.

Pod uredničkom palicom Daniela Delalea ekipa Red Carpeta pratila je na tisuće društvenih događanja, stvorila brojne jedinstvene rubrike i predstavila zanimljive ljude o kojima nismo znali ništa, a potom su postajali zvijezdama. Netko bi mogao reći stvorio ih je upravo Red Carpet, ali jedno je sigurno – on ih je otkrio, a oni baš kao i mnoge druge zvijezde uvijek su mu se rado i vraćale sa svojim ekskluzivnim pričama. Stvorena je spona između pravog crvenog tepiha i istoimene emisije koja se gradi već punih šest godina.

Izrastao je brand koji iznova stvara nove brandove i zvučna imena. Jedno od njih je zasigurno i Fashion guru koji već godinama svojim oštrim sudom i britkim komentarima procjenjuje modnu scenu u Hrvatskoj, od glave do pete skenira svijet poznatih i slavnih i pritom ne štedi nikoga.

Podsjetimo, dinastija Gotovčevih također je nastajala upravo ispred kamera Red Carpeta, pratile su ih u stopu, u dobru i u zlu, a zanimljiv život ove obitelji rado su prenosili zatim i drugi mediji. Imali smo priliku upoznati i druge likove showbiz scene, poput Robantica, paparazza Damira ili pak Alena Albinovića, znanog kao 'mali od skandala'.

Bijele udovice dobile su prvu priliku na nacionalnoj televiziji upravo u showbiz magazinu Nove TV. Svojim humorom Udovice pokazuju drugu stranu showbiz scene te nas na komičan način prisjete aktualnih događaja, a nerijetko postaju i alter ego samih voditelja. RC je jedini hrabro krenuo i s još jednom novosti, 'Golim vijestima' u kojima smo imali priliku vidjeti već čitav niz atraktivnih voditelja i voditeljica. Ekipa Red Carpeta intervjuirala je brojne sportaše, glazbenike, glumce, te ostale brojne strane zvijezde. Zahvaljujući Red Carpetu već godinama pratimo i scenu sve jače erotske industrije, a redovito nas vodi i na modna događanja diljem svijeta.

Komentari
Neregistrirani korisnik (nemate pravo komentiranja)
 
Povezane vijesti
Najnovije vijesti

Postavke privatnosti  •  Oglašavanje  •  Impressum  •  Kontakt  •  Uvjeti korištenja  •  Za Webmastere  •  Facebook  •  Twitter
© 2008 - 2024 Moj TV Portal d.o.o. | mojtv.hr - mojtv.net - tv spored - tv program Moj TV - TV Program za 200+ kanala