Moj TV - TV Program za 200+ kanala
Radio Box


Marvelov Black Panther dominira kino blagajnama
Nakon samo 12 dana prikazivanja, "Black Panther" je već prešao 700 milijuna dolara zarade diljem svijeta

Marvelov "Black Panther" dominira kino blagajnama

Stanje na box-officeu nakon ovog vikenda nije se puno promijenilo od prošlog, kada je dominirao film Black Panther. Ako nastavi ovim tempom uskoro bi mogao prijeći milijardu dolara zarade na kino blagajnama diljem svijeta, a tek se prikazuje desetak dana.

Nakon drugog vikenda prikazivanja film je ostao na vrhu te samo u SAD-u zaradio 108 milijuna dolara, te je na ukupno 704 milijuna dolara zarade diljem svijeta, tako da se očekuje da će već treći vikend prikazivanja ta brojka prijeći miljardu dolara.

Nakon nedodirljivog Black Panthera, na drugo mjesto po zaradi u američkim kinima smjestio se film Game Night s Rachel McAdams i Jasonom Batemanom u glavnim ulogama. Film je svoj vikend otvaranja završio sa 16 milijuna dolara zarade. Film se ovoga vikenda počeo prikazivati i u hrvatskim kinima.

Peter Rabbit zauzeo je treće mjesto, zaradivši 12.5 milijuna dolara, te je sada na ukupnoj zaradi od 70 milijuna dolara, ali još nije krenuo s prikazivanjem svugdje diljem svijeta - u Hrvatskoj se očekuje tek 22. ožujka.

Četvrto mjesto zauzeo je film Annihilation, koji je tek krenuo s prikazivanjem. Film je zaradio tek 11 milijuna, a za njegovo stvaranje je Paramount navodno potrošio oko 40 milijuna dolara. U glavnoj ulozi nalazi se Natalie Portman kao biologinja koja odlazi na opasnu ekspediciju na mjesto gdje prirodni zakoni ne vrijede. Film za sada nema datum izlaska za naše tržište.

M.M.K.

Komentari
Neregistrirani korisnik (nemate pravo komentiranja)
 
Povezane vijesti
Najnovije vijesti

Postavke privatnosti  •  Oglašavanje  •  Impressum  •  Kontakt  •  Uvjeti korištenja  •  Za Webmastere  •  Facebook  •  Twitter
© 2008 - 2024 Moj TV Portal d.o.o. | mojtv.hr - mojtv.net - tv spored - tv program Moj TV - TV Program za 200+ kanala