Moj TV - TV Program za 200+ kanala
Radio Box


TV Preporuke dana – Subota 3.2.
Subotnja večer donosi pregršt odličnih filmova

TV Preporuke dana – Subota 3.2.

U nastavku pogledajte što smo za vas izdvojili od emisija, serija i filmova u večernjem terminu u subotu, 3.2.

SERIJE / EMISIJE

Big Brother, RTL od 20 sati

Crna Guja stupa naprijed, HTV 3 u 21 sat
U 13 godina služenja kralju i domovini Edmund se suočio s raznim opasnostima, od svladavanja prezačinjenog curryja u Nepalu do izlaska pred 200.000 muškaraca u suknjicama od trave u Mombasi. No sad je stvarno u sosu.

Motel Bates, HTV 2 u 22:50 sati
Normanovi pravni problemi sve su gori. Emma se brine za obiteljski posao, a Dylan je razapet između prošlosti i budućnosti. Romero provodi svoj plan za osvetu.

FILMOVI

Terminator: Spasenje, HTV 1 u 20:05 sati
2018. godina. John Connor (Christian Bale) vođa je otpora koji ljudi pružaju Skynetu i njegovoj vojsci Terminatora. No, pojava Marcusa Wrighta (Sam Worthington), stranca koji se sjeća jedino toga da je bio osuđen na smrt, stavlja na kocku budućnost u koju je John neupitno vjerovao. Kad započne Skynetov veliki napad, John i Marcus se nađu u središtu njegovih operacija i otkivaju strašnu tajnu mogućeg istrebljenja ljudske vrste.

2 Igrača, Nova TV u 21:35 sati
Dvojica američkih agenata iz dvije različite Vladine agencije na tajnim su zadacima i slučajno vode istragu jedan o drugome, što ih dovede do toga da ukradu novac od mafije. Međutim, tek nakon toga shvate da ih je mafija zapravo navela da ukradu 50 milijuna dolara od CIA-je.

Pad Olimpa, RTL u 21:50 sati
Bivši vojni zapovjednik Mike Banning (Gerard Butler) vođa je tajnih agenata koji čuvaju američkog predsjednika Benjanina Ashera (Aaron Eckhart) i garantiraju sigurnost prve američke obitelji. Banning je ujedno i prijatelj predsjednikove obitelji, prve dame Margaret (Ashely Judd) i njihovog sina Connora (Finley Jacobsen). Za vrijeme povratka u Camp David, s jednog događanja i skupljanja priloga za kampanju, predsjednikovo vozilo zbog leda na cesti sleti s mosta, Banning uspije spasiti predsjednika, no vozilo u kojem se nalazi prva dama strovali se s mosta. Osamnaest mjeseci kasnije Banning je smijenjen i radi u sjedištu državne riznice. Za vrijeme sastanka Ashera i premijera Sjeverne Koreje, teroristi, koje predvodi Kang Yeonsak (Rick Yune), napadnu Bijelu kuću sa svih strana i osvoje je...

Seks i grad 2, HTV 1 u 22:30 sati
U dvije godine mnogo toga se promijenilo, a za neke od njih dogodile su se stvari za koje nikad nisu očekivale da će biti moguće. Prijateljstvo… Zabava… Moda… Faca! Sve to i još više nas očekuje u novom nastavku Seksa i grada kojeg je režirao kreator istoimene megapopularne televizijske serije Michael Patrick King.

KOMPLETAN TV PROGRAM

D.Ž.

Komentari
Neregistrirani korisnik (nemate pravo komentiranja)
 
Povezane vijesti
Najnovije vijesti

Postavke privatnosti  •  Oglašavanje  •  Impressum  •  Kontakt  •  Uvjeti korištenja  •  Za Webmastere  •  Facebook  •  Twitter
© 2008 - 2024 Moj TV Portal d.o.o. | mojtv.hr - mojtv.net - tv spored - tv program Moj TV - TV Program za 200+ kanala