Moj TV - TV Program za 200+ kanala
Radio Box


Snimljena zadnja epizoda serije New Girl
Hannah Simone, koja u seriji glumi Cece, na svom je Instagramu podijelila dirljiv video

Snimljena zadnja epizoda serije "New Girl"

Foto: YouTube

Sljedeće godine nas čeka posljednja sezona omiljene humoristične serije Nova cura (New Girl), a nakon što je snimljena posljednja epizoda serije glumica Hannah Simone (Cece) na svom je Instagramu podijelila video kojima je obožavateljima pokazala da nema više ničega u omiljenom stanu 4D u kojima smo gledali razne dogodovštine popularne ekipe.

Serija Nova cura je bila jedan od glavnih Fox-ovih aduta: rado gledana serija čija je gledanost pala u kasnijim sezonama. Ipak, svi su bili razočarani kad je odlučeno da će 6. sezona biti posljednja što je potvrdio glumac Jake Johnson (Nick) koji je prije emitiranja zadnje epizode te sezone najavio da će obožavatelji biti zadovoljni ako se to ispostavi kao kraj serije. Iako je serija bila otkazana, Fox ju je ipak odlučio nakratko vratiti (8 epizoda umjesto klasičnih 20-ak), a premijera nas očekuje tijekom sljedeće godine.

Službeno se još ne zna o čemu će se raditi u posljednjoj sezoni, no govori se o tome da ćemo se naći godinu dana nakon završetka 6. sezone i vidjeti koliko su se likovi promijenili u tih godinu dana. Na kraju 6. sezone saznali smo prilično važne stvari (SPOILER): osim što su Schmidt (Max Greenfield) i Cece saznali da čekaju bebu, omiljena glavna junakinja Jess (Zooey Deschanel) i Nick su konačno shvatili da su stvoreni jedno za drugo.

Serija Nova cura je svoju premijeru doživjela u rujnu 2011. godine kad ju je gledalo fantastičnih 10,2 milijuna ljudi. Ukupna gledanost prve sezone je bila oko 8 milijuna gledatelja te je sa svakom sezonom bila sve lošija: već u drugoj sezoni je gledanost pala na 5,8 milijuna gledatelja da bi petu sezonu gledalo oko 3,6 milijuna, a šestu niti 3 milijuna gledatelja. Osvojila je desetak nagrada i imala je pet nominacija za Zlatni globus.

U sedmoj sezoni očekujemo još dva omiljena lika: Lamorne Morris kao Winston i Nasim Pedrad kao njegova supruga i partnerica Aly. U ovoj sezoni nas čeka i povratak Winstonovog oca koji ga je davno napustio, a glumit će ga J.B. Smoove (Bez oduševljenja, molim).

D.Ž.

Komentari
Neregistrirani korisnik (nemate pravo komentiranja)
 
Povezane vijesti
Najnovije vijesti

Postavke privatnosti  •  Oglašavanje  •  Impressum  •  Kontakt  •  Uvjeti korištenja  •  Za Webmastere  •  Facebook  •  Twitter
© 2008 - 2024 Moj TV Portal d.o.o. | mojtv.hr - mojtv.net - tv spored - tv program Moj TV - TV Program za 200+ kanala