Moj TV - TV Program za 200+ kanala
Radio Box


Stigao trailer: kako izgleda Christopher Plummer umjesto Kevina Spaceya
Krimi drama "All the Money in the World" i dalje je planirana za 22.12.

Stigao trailer: kako izgleda Christopher Plummer umjesto Kevina Spaceya

Foto: YouTube

Niti mjesec dana nakon odluke Ridleya Scotta da će zamijeniti glumce svog novog filma stigao je prvi trailer u kojem možemo vidjeti kako to izgleda. Uz trailer su objavljena i četiri nova postera.

Klik na sliku za veću rezoluciju

Podsjetimo, nakon što je Sony odlučio da neće održati planiranu premijeru kriminalističke drame All the Money in the World na AFI Festu (umjesto njega je prikazana Velika igra Aarona Sorkina) zbog raznih optužbi za seksualno napastovanje protiv Kevina Spaceya, redatelj filma Ridley Scott je donio jednu još veću odluku i to na svoju ruku: u potpunosti će zamijeniti Spaceya glumcem Christopherom Plummerom koji je tako dobio ulogu J. Paula Gettyja. Navedena uloge nije jedna od glavnih, ali je jedna od važnijih u filmu. Plummer je navodno bio Scottov prvi izbor za ulogu, no studio je silno htio neko poznatije ime.

Svi su se pitali kako će to izvesti i koliko će studio izgubiti ovom promjenom jer je Scott i dalje bio odlučan da se film u SAD-u premijerno počne prikazivati 22. prosinca. Niti mjesec dana kasnije stigao je prvi trailer s Plummerom, a sami ocijenite kako vam se sviđa naspram Kevina Spaceya. Ponovno snimanje scena još uvijek traje i trebalo bi biti gotovo na vrijeme, u prvom planu su bile one koje su mogle biti prikazane u traileru.

Glavne uloge imaju Mark Wahlberg i Michelle Williams, a riječ je o ekranizaciji knjige Johna Pearsona. Adaptaciju scenarija potpisuje Davida Scarpe. Radnja prati otmicu 16-godišnjeg Johna Paula Gettyja III (Charlie Plummer) i događaje koji slijede; napore njegove majke (Williams), od koje je tražena velika otkupnina, da doprije do njegovog djeda milijardera J. Paula Gettyja (Plummer) koji ne planira dati niti novčića za svog unuka. Wahlberg glumi Gettyjevog odvjetnika.

Originalni trailer sa Spaceyem više nije dostupan na Sonyjevoj službenoj stranici. All the Money in the World u američka kina stiže malo prije Božića, datum premijere kod nas je trenutno 25. siječnja 2018. godine i to pod nazivom Sav novac svijeta.

D.Ž.

Komentari
Neregistrirani korisnik (nemate pravo komentiranja)
 
Povezane vijesti
Najnovije vijesti

Postavke privatnosti  •  Oglašavanje  •  Impressum  •  Kontakt  •  Uvjeti korištenja  •  Za Webmastere  •  Facebook  •  Twitter
© 2008 - 2024 Moj TV Portal d.o.o. | mojtv.hr - mojtv.net - tv spored - tv program Moj TV - TV Program za 200+ kanala