Moj TV - TV Program za 200+ kanala
Radio Box


Novi Spaceyev film All the Money in the World povučen s AFI Festa
Krimi drama o otmici u kojoj glavne uloge imaju Michelle Williams i Mark Wahlberg imat će premijeru krajem godine

Novi Spaceyev film "All the Money in the World" povučen s AFI Festa

Foto: YouTube

Sony je odlučio povući svoj novi film All the Money in the World s nadolazećeg AFI Festa zbog raznih optužbi za seksualno napastovanje protiv Kevina Spaceya, piše Variety.

Još je u ponedjeljak postalo upitno hoće li se film premijerno prikazati na festivalu te se spominjalo da potencijalno uopće neće doći u kino distribuciju. Potonji navod Sony je opovrgnuo i potvrdio da film u kinima možemo očekivati 22. prosinca ove godine.

All the Money in the World je fantastičan film i svakako je zaslužio biti prikazan na AFI Festu. No, slijedom trenutnih optužbi na račun jednog od glumaca i iz poštovanja prema oštećenima smatramo da ne bi bilo primjereno slaviti ovaj film u teška vremena. Film povlačimo s festivala, no napominjemo da film nije rad samo jedne osobe. Na filmu je radilo 800 ljudi, od glumaca, pisaca, umjetnika i ostale ekipe. Bila bi velika nepravda kazniti ih zbog zlodjela jednog od sporednih glumaca u filmu“, stoji u izjavi tvrtke Sony.

Kriminalističku dramu All the Money in the World je režirao Ridley Scott prema scenariju Davida Scarpe, koji je za veliki ekran napravio adaptaciju knjige Johna Pearsona. Glavne uloge imaju Michelle Williams i Mark Wahlberg, a radnja prati događaje nakon otmice 16-godišnjeg Johna Paula Gettyja III i napore njegove majke (Williams) kako bi uvjerila njegovog djeda milijardera, naftnog tajkuna J. Paula Gettyja (Spacey) da plati traženu otkupninu. Spacey je zbog jake šminke u filmu gotovo neprepoznatljiv pa se dugo šuškalo da će mu uloga dovesti još jednu nominaciju za nagradu Oscar, što više nije moguće.

S festivala su puni podrške za Sonyjevu odluku: „Podržavamo odluku za odgodom premijere jer i mi želimo da tisuće ljudi koji je radilo na filmu bude nagrađeno i predstavljeno u pravo vrijeme u pravom svjetlu.“

D.Ž.

Komentari
Neregistrirani korisnik (nemate pravo komentiranja)
 
Povezane vijesti
Najnovije vijesti

Postavke privatnosti  •  Oglašavanje  •  Impressum  •  Kontakt  •  Uvjeti korištenja  •  Za Webmastere  •  Facebook  •  Twitter
© 2008 - 2024 Moj TV Portal d.o.o. | mojtv.hr - mojtv.net - tv spored - tv program Moj TV - TV Program za 200+ kanala