Moj TV - TV Program za 200+ kanala
Radio Box


Red Carpet na samom dnu: Izvrijeđali i ponizili vlastitu zvijezdu
Nova voditeljica "Golih vijesti" suočila se u eteru s kritikama i izrugivanjem

"Red Carpet" na samom dnu: Izvrijeđali i ponizili vlastitu zvijezdu

U namjeri da ispadne jako samokritičan i smiješan, "Red Carpet" otišao je predaleko, barem što se tiče Suzane Buntić, djevojke koju su odabrali kao voditeljicu "Golih vijesti". Naime, nakon što je Suzana medijima izjavila da se osjeća prevarenom, jer su je prvo navodno primili, a onda je obavijestili da je i dalje na audiciji, priredili su joj deset minuta "teške neugode" - pred kamerama je čitala pisma u kojima je gledatelji vrijeđaju i ismijavaju je, rugajući se njezinom izgledu i(li) namjeri da se proslavi golotinjom.

Djevojka je, doduše, sama pristala na poniženje kakvog se ne bi posramili ni protagonisti "Noćne more Željka Malnara". Pisali su joj da je rahitična i "ružna kao lopata",  a jedna joj se gledateljica čak i zahvalila "što je tako ružna", jer ne mora biti ljubomorna dok joj dečko gleda "Gole vijesti". Zar je gledanost "Red Carpeta" toliko pala da sad moraju vrijeđati i vlastite zvijezde?

"Ne brinite, ostat ću ja u Golim vijestima", poručuje gledateljima Suzana Buntić, koja, unatoč poniženju, priču želi dogurati do kraja. Da stvar bude još bolja, "Red Carpet" i dalje traži golišave voditeljice (čitaj: novi materijal za uvrede i ponižavanja), pa će ovakvi tragični prilozi (kojima uredništvo govori puno više o sebi, a ne o gledateljima ili jadnoj Suzani) očito postati uobičajeni.

Svi oni koji redovito prate ovaj žuti magazin i sami vide da im više nitko ne želi dati izjavu - zvijezde samo odmahuju rukom pred mikrofonom Nove TV, znajući da će zaraditi zloban komentar u "Red Carpetu", dok im u kameru govore samo redikuli kojima nekoliko minuta etera treba kao i šećerašu inzulin. Njihova "zlatna faza" očito je došla do kraja - trenutno se bave pacijentima koje ili sami stvaraju ili ih preuzimaju od bosanskih TV postaja koje ničim drugim ne mogu napuniti eter. Na njihovu sreću, idiota koji vole da ih se vrijeđa pred kamerama još uvijek ima, a tko će to sve gledati, i kako je jedna šoubiz emisija spala na degutantno niske grane koje nemaju veze ni s estradom ni s novinarstvom, posve je drugo pitanje.

Komentari
Neregistrirani korisnik (nemate pravo komentiranja)
 
  • #5
    0 0
    Arnol arnol @ 3.2.2009. 13:50

     Red Carpet se ponaša u skladu sa svojom emisijom.

    Loše ! Katastrofa !

  • #4
    0 0
    Bichanich bichanich @ 2.2.2009. 23:14
    Ja sam se lijepo namijao... Naravno, nakon pol min sam prebacio
  • #3
    0 0
    abaris28 abaris28 @ 2.2.2009. 20:58
    ali ženska je stvaaarno očaj
  • #2
    0 0
    Arnol arnol @ 2.2.2009. 11:50

     "Red Carpet" je emisija žali Bože vremena i novca utučenog u gluposti.

    Kad pomislim da nema više ničeg ljigavog za izvući od tko zna kuda oni izvuku.

    Čekajući jučer omiljenu seriju muka mi je bilo od njihovih priloga. 

  • #1
    0 0
    buzdovan buzdovan @ 2.2.2009. 11:33

    Red Carpet je definitivno dno dna hrvatskog medijskog prostora!

    Toliko su jadni da su počeli forsirati neke stare izlizane trakavice poput ponovnog pozivanja u emisiju Mirele Ru.pičke zbog "eksluzivnog" intervjua!?

    Katastrofa! 

    E, pa upravo je Mirela Ru.pička adekvatna gošća ove redikulozne emisije...

Pogledaj sve komentare (5)
Povezane vijesti
Najnovije vijesti

Postavke privatnosti  •  Oglašavanje  •  Impressum  •  Kontakt  •  Uvjeti korištenja  •  Za Webmastere  •  Facebook  •  Twitter
© 2008 - 2024 Moj TV Portal d.o.o. | mojtv.hr - mojtv.net - tv spored - tv program Moj TV - TV Program za 200+ kanala