Moj TV - TV Program za 200+ kanala
Radio Box


MojTV doznaje: IN Magazin unatoč skandalu podbacio u gledanosti
Saznali smo i da zbog lošeg starta nove emisije Sinišu Svilana očekuje - razgovor u vrućoj stolici

MojTV doznaje: "IN Magazin" unatoč skandalu podbacio u gledanosti

Skandal koji ovih dana potresa Novu TV i dalje je top tema domaćih medija, ali ni Vedrana Rudan, ni biseri koji su uslijedili, nisu pred male ekrane privukli zavidan broj gledatelja. Prema našim podacima, "IN Magazin" imao je u ponedjeljak i utorak udio u glednosti ispod 20 posto, što je daleko od očekivanja ambicioznih urednika i TV čelnika. Kako doznajemo od povjerljivih izvora s Nove TV, zbog lošeg starta "IN Magazina", ali i nekih propalih projekata, Sinišu Svilana očekuje ozbiljan razgovor s vlasnicima.

Pošto je Daniel Delale trenutno suspendiran, uredničkim poslom "IN Magazina" bave se Jasna Nanut i Siniša Svilan, pokušavajući privući veći broj gledatelja kako bi iznimno skupi i zahtjevni projekt održali na životu. Nakon što se Nova TV ogradila od ispada Vedrane Rudan, kolumnistica se u medijima obrušila na tu TV kuću koja će je, kako doznajemo, i tužiti nastavi li sa svojim neosnovanim optužbama i medijskom paljbom.

Možda je spas u - petku?

Kao što je ranije najavljeno, voditeljsku i uredničku palicu ovog će petka u "IN Magazinu" po prvi put preuzeti Bijele udovice. "U svojoj prvoj emisiji, gledatelji su pozvani negdje duboko u šumi u staro zaboravljeno prenoćište prigodnog IN naziva 'Bijele udovice'. Ondje Davorka i Marija ugošćavaju slučajne prolaznike, a prva će ondje navratiti Vesna Škare Ožbolt. Vesna će veselim Udovicama tijekom neobaveznog čavrljanja otkriti voli li više biti gore ili dolje, te je li zapravo rođena kao muškarac", otkrivaju s Nove TV.

Komentari
Neregistrirani korisnik (nemate pravo komentiranja)
 
  • #1
    0 0
    Arnol arnol @ 30.1.2009. 10:43

     Skandal ! Ma kakav skandal ! Nova tv propada zbog gluposti i očito nesposobnih ljudi koji rade u toj tv kući.

    Srozali su se do kraja.

    Ponešto još ima za pogledati, ali da treba hitno puno toga promjeniti, treba !

    Bijele udovice spasite se od brodoloma. 

Pogledaj sve komentare (1)
Povezane vijesti
Najnovije vijesti

Postavke privatnosti  •  Oglašavanje  •  Impressum  •  Kontakt  •  Uvjeti korištenja  •  Za Webmastere  •  Facebook  •  Twitter
© 2008 - 2024 Moj TV Portal d.o.o. | mojtv.hr - mojtv.net - tv spored - tv program Moj TV - TV Program za 200+ kanala