Moj TV - TV Program za 200+ kanala
Radio Box


TV Preporuke dana – Nedjelja 25.6.
Večeras od 20 sati su na rasporedu reprize odličnih serija i filmova

TV Preporuke dana – Nedjelja 25.6.

U nastavku pogledajte što smo za vas izdvojili od emisija, serija i filmova u večernjem terminu u nedjelju, 25.6.

SERIJE

Dijagnoza zločina, Doma TV u 21:55 sati
Kada Moretti nestane na dan svog vjenčanja, Pierce i Donnie krenu u potjeru za mladenkom. Uskoro shvate da je Kate otela opasna osoba iz Pierceove prošlosti. Pierce i Donnie moraju riskirati sve da spase Moretti prije nego što bude prekasno.

Stalker, Doma TV u 22:45 sati
Maggie Q i Dylan McDermott glume detektive losanđeleske policije Jedinice za procjenu prijetnja koji uranjaju u misli uhoda da bi zaštitili njihove mete od budućih incidenata.

CSI Miami, RTL 2 u 23:15 sati
Luksuzno krstarenje prekida vrisak i pad putnika preko ograde divovske krstarice u more, a svi s užasom gledaju kako nesretnog čovjeka proždiru morski psi. Ubrzo na krstaricu stiže CSI tim koji pronalazi dokaze koji svjedoče da pad putnika nije bio slučajnost, već posljedica borbe. No Horatio i njegov tim uskoro će otkriti kako je luksuzni brod mjesto još jednog strašnog zločina.

Vikinzi, HTV 2 u 23:20 sati
Bili su najžešći ratnici svoga doba... Ova serija prikazuje svijet tih srednjovjekovnih pljačkaša, trgovaca i istraživača - i to ne gledano tuđim očima nego iz vikinške perspektive. Iako serija vrvi sukobima, ratovima i krvoprolićem - ipak se radnja zbiva u mračna vremena - riječ je zapravo o obiteljskoj sagi. Riječ je o reprizi prve sezone.

FILMOVI

Planet majmuna: Postanak, RTL u 20 sati
Drugi dugometražni projekt britanskog redatelja i scenarista Ruperta Wyatta pruža nam uvid u nastanak rase genijalnih majmuna koji će suprotstaviti svojim stvoriteljima i zavladiti Zemljom. Zadnji film u trilogiji pod imenom Planet majmuna: Rat uskoro stiže u naša kina: 13. srpnja.

Vraćanje duga, Doma TV u 20 sati
Akcijski triler s puno nasilja i pucnjave. Mel Gibson je izvrstan u ulozi negativca koji traži svoju pravdu nakon što ga je izdao najbolji prijatelj i partner. Film je snimljen prema romanu Donalda E. Westlakea.

Jerry Maguire, HTV 2 u 21 sat
Što ako se trgnete usred noći i shvatite kako ste nesretni iako se čini da imate sve? Tom Cruise odlučio se na radikalan potez, koji mu je zakomplicirao život, ali isto tako pobudio u njemu duboko potiskivane emocije...

Iron Man 3, Nova TV u 21:20 sati
Nakon što neprijatelj u potpunosti uništi Starkov osobni život, on kreće u sudbonosnu potragu za odgovornima. Na svakom koraku avanture njegova hrabrost biti će testirana, a kada se nađe prislonjen uza zid, Stark će morati preživjeti koristeći svoje vlastite inovacije, osloniti se na svoju ingenioznost i instinkte kako bi zaštitio one koji su mu najbliži. Dok se bori za vlastiti povratak, Stark otkriva odgovor na pitanje koje ga je potajno proganjalo: čini li čovjek odijelo ili odijelo čini čovjeka?

KOMPLETAN TV PROGRAM

D.Ž.

Komentari
Neregistrirani korisnik (nemate pravo komentiranja)
 
Povezane vijesti
Najnovije vijesti

Postavke privatnosti  •  Oglašavanje  •  Impressum  •  Kontakt  •  Uvjeti korištenja  •  Za Webmastere  •  Facebook  •  Twitter
© 2008 - 2024 Moj TV Portal d.o.o. | mojtv.hr - mojtv.net - tv spored - tv program Moj TV - TV Program za 200+ kanala