Moj TV - TV Program za 200+ kanala
Radio Box


TV Preporuke dana – Petak 9.6.
Večeras pogledajte finale emisije "Superljudi", zanimljive serije ili neki od filmova koji počinju od 22 sata

TV Preporuke dana – Petak 9.6.

U nastavku pogledajte što smo za vas izdvojili od emisija, serija i filmova u večernjem terminu u petak, 9.6.

SERIJE / EMISIJE

Ljeta u Indiji, HTV 1 u 20 sati
Alice i Charlie pripremaju se za odlazak iz Indije. Ralph i Aafrin donose ključne odluke o svojim karijerama. Cynthia i obitelj Sud nadmeću se za kupnju kuće. U nizini izbije val nasilja koji ugrozi živote nekoliko stanovnika Simle.

Super ljudi, RTL u 20:10 sati
Nakon 11 emisija i više od 50 kandidata koji su prošli kroz velebni studio Superljudi, ovog petka doznat ćemo tko je publiku uspio najviše zadiviti i dobiti titulu superčovjeka!

Nijemi svjedok, HTV 2 u 21:40 sati
U pucnjavi u hotelu u središtu Londona ubijena je mlada dadilja iz Ukrajine, Sofia Teplov, kao i počinitelj čiji se identitet ne zna. Stvarna meta napada, ruski oligarh Maksim Bazhanov, za dlaku je izbjegao smrt. Nikki i Jack surađuju s mladom inspektoricom gradske policije Sarom Parks kako bi utvrdili identitet mrtvog plaćenog ubojice i doznali tko i zašto želi ubiti Bazhanova. Jacka privlači Sarah. Impresioniran je načinom na koji ona vješto uspijeva uskladiti posao i obitelj, osobito kad sazna da joj kći boluje od rijetke vrste raka koji se javlja u dječjoj dobi. Saznanje da je plaćeni ubojica bivši vojnik frustrira naše junake jer shvaćaju da je bilo tko mogao biti njegov nalogodavac.

FILMOVI

Djevojka za pamćenje, Nova TV u 22 sata
Tko kaže da se ne možeš zaljubiti svaki dan i to u istu osobu? Ova romantična drama, snimljena prema priči Michaela Kasea, pokazat će vam da je sve moguće! Molly (Alexis Bledel), usamljena djevojka koja baš nema sreće u životu upoznaje Gusa (Zachary Levi), hirovitog prodavača u draguljarnici i misli da je konačno pronašla pravu ljubav. Što ga više upoznaje, to je više zaintrigirana s njim, ali muči ju što je on dosta nedostupan. Skriva li joj nešto... da, ali nikako da joj kaže jer je pretrpio aneurizmu na mozgu...

Bourneova nadmoć, RTL u 22:50 sati
Jason Bourne (Matt Damon) ostavio je iza sebe život profesionalnog ubojice, no noćne more podsjećaju ga na dane kada je obavljao prljave poslove za CIA-u. Gotovo paranoidnog ponašanja, Bourne više nije siguran koja su sjećanja istinita, a koja proizvod njegove mašte. Zbog toga, zajedno s Marie (Franka Potente), prisiljen je stalno mijenjati mjesto boravka kako bi izbjegao radaru CIA-e i vodio koliko-toliko normalan život. No nakon što je razotkriveno njihovo skrovište, Bourne odluči suočiti se sa svojom prošlošću, spasiti život voljene žene te spriječiti međunarodni incident.

Legendarna šaka, HTV 1 u 22:55 sati
Film je remake jednog od najboljih kung fu filmova ikada! Jet Li glumi Chen Zhena - kineskog studenta uvaženog Kung Fu majstora, Fok Yun - gapa.

KOMPLETAN TV PROGRAM

D.Ž.

Komentari
Neregistrirani korisnik (nemate pravo komentiranja)
 
Povezane vijesti
Najnovije vijesti

Postavke privatnosti  •  Oglašavanje  •  Impressum  •  Kontakt  •  Uvjeti korištenja  •  Za Webmastere  •  Facebook  •  Twitter
© 2008 - 2024 Moj TV Portal d.o.o. | mojtv.hr - mojtv.net - tv spored - tv program Moj TV - TV Program za 200+ kanala