Moj TV - TV Program za 200+ kanala
Radio Box


TV Preporuke - Subota 3.6.
Ukoliko preskačete večerašnje finale Lige prvaka odaberite između zanimljivih serija i zabavnih filmova koje smo izdvojili za večeras

TV Preporuke - Subota 3.6.

U nastavku pogledajte što smo za vas izdvojili od emisija, serija i filmova u večernjem terminu u subotu, 3.6.

SERIJE

Zvijezde zalagaonice, RTL 2 u 20:15h
U produkciji Leftfield Pictures nastala je popularna reality serija o danas legendarnoj obiteljskoj zalagaonici „Gold and Silver“ u Las Vegasu, koju vode Rick Harrison i njegov otac Old Man. Pomažu im Rickov sin Corey, kojeg zovu Big Hoss, te njegov prijatelj Chumlee, koji se trude naučiti što više o pregovaranju, kupnji i pretprodaji vrijednih stvari u trgovini. Na RTL2 ovu hit-seriju gledamo od prve sezone te se upoznajemo s trgovinom koja je danas pravo turističko okupljalište u Las Vegasu, a njeni vlasnici istinske TV zvijezde. I dok je u početku zalagaonicu posjećivalo stotinjak osoba, prikazivanjem serije broj posjetitelja porastao je na preko 1000 dnevno, rast posla iziskivao je zapošljavanje dodatnih 30 osoba, a sam showroom trgovine morao se povećati za dvije trećine.

Dijagnoza zločina, Doma TV u 20:50h
Nakon što je dječak s poremećajem u razvoju postao talac u pljački banke, Moretti dovodi Piercea da ga ispita. Nakon što napokon pronađu počinitelje, otkriju da je riječ o nečem mnogo većem od novca.e) dolazi u posjet. Moretti poziva Piercea da ispita Elenu Douglas (gostuje Rya Kihlstedt), ženu koja je priznala ubojstvo i tvrdi da ju je opsjeo vrag. U međuvremenu, dolazi do problema u planiranju Donniejeva i Morettina vjenčanja.

Parada, RTL u 22h
Mladi homoseksualni par, Radmilo (Miloš Samolov) i Mirko (Goran Jevtić) žive zajedno, ali u tajnosti zbog osuda i napada zadrte zajednice. Radmilo (35) je uspješan veterinar koji ne želi isticati svoju seksualnu orijentaciju, no podržava partnera Mirka (30), čiji je san organizirati prvu uspješnu gay paradu u Beogradu. Pride je 2001. godine završen nasiljem i krvoprolićem na ulicama ovog milijunskog grada, ali Mirko želi da se osam godina kasnije okupljanje ipak dogodi iako situacija ni danas nije ništa bolja u glavnom gradu Srbije.

FILMOVI

Avanture gospodina Peabodya i Shermana, RTL u 20h
Gospodin Peabody je uspješni poslovnjak, izumitelj, znanstvenik, gurman, dvostruki osvajač olimpijske medalje, genijalac… a uz to je i pas! Uz pomoć svog najnovijeg izuma s usvojenim sinom Shermanom otputovat će u prošlost i proživjeti najpoznatije događaje koji su obilježili čovječanstvo te upoznat neke od najzanimljivijih ličnosti iz naše povijesti.

Djevojka mog prijatelja, HTV 1 u 20:09h
Dane Cook je Tank, mladi muškarac koji ima neobičan hobi. On izvodi djevojke na najgori spoj njihova života, sve sa namjerom da ih vrati u ruke bivšim ljubavima. Ovoga puta njegove usluge iznajmi njegov najbolji prijatelj koji želi učvrstiti vezu sa djevojkom u koju je zaljubljen.

Šangajsko podne, Nova TV u 21:30h
Princeza Pei Pei (L. Liu) oteta je iz Zabranjenog grada i otpremljena na Divlji zapad. Pripadnici carske garde, među kojima i gorljivi Chong Wang (J. Chan), kreću u neizvjesnu potragu, čiji početak odmah krene po zlu. Wangovog ujaka ubije nasilni pljačkaš vlaka. Wang krene u potjeru za vođom bande, Royom O'Bannonom (O. Wilson), no shvativši da O'Bannon nije kriv za starčevu smrt, udruži se protiv svoje volje s njim, svjestan kako bez tuđe pomoći neće daleko stići...

KOMPLETAN TV PROGRAM

M.M.K.

Komentari
Neregistrirani korisnik (nemate pravo komentiranja)
 
Povezane vijesti
Najnovije vijesti

Postavke privatnosti  •  Oglašavanje  •  Impressum  •  Kontakt  •  Uvjeti korištenja  •  Za Webmastere  •  Facebook  •  Twitter
© 2008 - 2024 Moj TV Portal d.o.o. | mojtv.hr - mojtv.net - tv spored - tv program Moj TV - TV Program za 200+ kanala