Moj TV - TV Program za 200+ kanala
Radio Box


TV Preporuke dana – Petak 12.5.
Filmovi večeras ponovno kreću u nešto kasnijem terminu, od 22 sata

TV Preporuke dana – Petak 12.5.

U nastavku pogledajte što smo za vas izdvojili od emisija, serija i filmova u večernjem terminu u petak, 12.5.

SERIJE / EMISIJE

Super ljudi, RTL u 20 sati

Tuđi život, Nova TV u 20:15 sati
Fejzu, koja je posvojila malog Emrea, uznemiravaju Džansuini posjeti. Fejza više ne može podnijeti ponašanje Džansu koja se ponaša kao da je Emreova majka pa izbaci Džansu iz kuće. Jedini način da se Džansu, koja uz fizičku bolest i duševno propada, vrati u život jest maleni Emre.. Dilara koja gleda kako joj kći pred očima iz dana u dan propada osjeća se bespomoćno pa odluči suočiti se s Emreovom obitelji i za dijete im nudi prvo jedan, a onda pet milijuna lira.

Vera, HTV 2 u 21:40 sati
Kad iz mora izvuku tijelo nestalog ribara, viša inspektorica Vera Stanhope mora se uplesti u život njegove obitelji u zatvorenoj ribarskoj zajednici. Tijelo bivšeg ribara na kočarici Tommyja Stonnalla izvuku iz mora šest tjedana nakon što su sinovi prijavili njegov nestanak. Bio je u depresiji zbog ženine smrti, golemih dugova i nikad dokazane optužbe sestre i brata Ellie i Jaya Connock da je podmetnuo požar u njihovoj ribarnici u kojem je poginuo njihov otac. No Vera odbaci mogućnost samoubojstva kad otkrije napušteni kombi s mrljama Tommyjeve krvi, koji je odvede do pansiona u kojem je boravio u tjednima nakon nestanka. Vera otkrije da je Tommy bio upleten u krijumčarenje...

FILMOVI

Prijevara, Nova TV u 22 sata
Napeti triler o očajnom čovjeku u nevolji koji se obrati potpuno krivoj osobi za pomoć je od 7 nominacija na raznim festivalima osvojio dvije nagrade (Nate Parker za najboljeg mladog glumca i za jedan od najboljih neovisnih filmova), a Richard Gere bio je nominiran za Zlatni globus.

Prebrzi i prežestoki, RTL u 22:15 sati
Nominiran za Grammy u kategoriji najbolje izvorne pjesme, koju izvodi hip-hop glazbenik i za MTV-jevu filmsku nagradu nominiran glumac Chris "Ludacris" Bridges, izuzetno dinamičan triler nekad angažiranog filmaša Johna Singletona je još jedan uspješan nastavak u serijalu Brzi i žestoki redatelja Roba Cohena i Vina Diesela.

Svjetla predgrađa, HTV 3 u 22:55 sati
Svjetla sutona završetak je trilogije započete filmom Oblaci nošeni vjetrom (1996.) i nastavljene filmom Čovjek bez prošlosti (2002.). Dok se prvi film trilogije bavio nezaposlenošću, a drugi beskućništvom, tema Svjetala sutona je usamljenost.

Rudo i Cursi, HTV 1 u 23 sata
Od Carlosa Cuaróna scenarista filma I tvoju mamu također dolazi ova neodoljiva sportska komedija o rivalstvu dva brata nogometaša koji se susreću sa svim teškoćema koje donosi slava. U glavnim se ulogama nalaze Gael García Bernal i Diego Luna.

KOMPLETAN TV PROGRAM

D.Ž.

Komentari
Neregistrirani korisnik (nemate pravo komentiranja)
 
Povezane vijesti
Najnovije vijesti

Postavke privatnosti  •  Oglašavanje  •  Impressum  •  Kontakt  •  Uvjeti korištenja  •  Za Webmastere  •  Facebook  •  Twitter
© 2008 - 2024 Moj TV Portal d.o.o. | mojtv.hr - mojtv.net - tv spored - tv program Moj TV - TV Program za 200+ kanala